Πληροροφίες και συμβουλές για κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

Επιδότηση 90% για κατασκευή eshop μέσω προγράμματος Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ.

Psifiakos Metasxhmatismos Mikromesaion Epixeiriseon

Σκοπός του Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας.
Μέσω του Προγράμματος, οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις μπορούν να ενισχυθούν προκειμένου να

  • εκσυγχρονίσουν την παραγωγική, εμπορική και διοικητική τους λειτουργία.
  • αναβαθμίσουν τον τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας και να εισάγουν νέες μορφές υβριδικής εργασίας (hybrid workplace),
  • ψηφιοποιήσουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές με πελάτες και συνεργάτες, περιλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού εμπορίου,
  • αυξήσουν το επίπεδο ασφάλειας και εμπιστοσύνης στις ηλεκτρονικές συναλλαγές,

μέσω της αξιοποίησης νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών.


Για τον σκοπό αυτό, το Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» θα παρέχει επιταγές (vouchers) που θα διατεθούν για την απόκτηση, μέσω αγοράς ή μίσθωσης, νέων ψηφιακών εργαλείων.

Στα πλαίσια του προγράμματος, επιδοτείται 90% η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την επιδότηση για κατασκευή eshop ( Κωδικός Α-03-01) στην Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης για την ένταξη στο πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλείο ΜΜΕ

Βιαστείτε! Αιτήσεις ως και την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022. Στην Hostsun είμαστε έτοιμοι για την κατασκευή του νέου ηλεκτρονικού σας καταστήματος - κατασκευή eshop με κόστος μόνο 10% της δαπάνης!

Περισσότερα

Joomla 4, καλύτερο όσο ποτέ!

joomla4

Σχεδόν εννέα χρόνια από την έναρξη της ανάπτυξης του, το Joomla 4 είναι επιτέλους εδώ ! Το Joomla CMS, που βασίζεται σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα, έχει μεταφορτωθεί πάνω από 123.000.000 φορές στα 16 χρόνια του. Μεταφράστηκε σε 77 γλώσσες και μετράει πάνω από 2,5 εκατομμύρια ιστότοπους. Με μερίδιο 3,1% , το Joomla είναι το τρίτο πιο δημοφιλές CMS και αντιπροσωπεύει έναν στους 50 ιστότοπους στο διαδίκτυο και πάνω από το 9% όλων των επιχειρηματικών ιστότοπων. Με έμφαση στην προσβασιμότητα, την ταχύτητα, την ασφάλεια και το SEO είναι το CMS που θα επιλέξεις για να δημιουργήσεις ένα σύγχρονο site. Το Joomla CMS! ήταν, είναι και θα είναι διαθέσιμο ΔΩΡΕΑΝ. Είναι κατασκευασμένο από εθελοντές που έχουν δαπανήσει ατελίωτες ώρες στα 16 χρόνια ανάπτυξής του.

Περισσότερα

Δωρεάν υποβολή αίτησης επιδότησης e-λιανικό για e-shop

Elianiko2

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δημιούργησε την πλατφόρμα openshops.gr για την υποστήριξη των δικαιούχων της δράσης e-λιανικό. Σε αυτή την πλατφόρμα μπορείτε να προχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ στην υποβολή της αίτησης συμμετοχής στην δράση "e-λιανικό" που αφορά στην επιδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων λιανικής πώλησης (ΚΑΔ 47), για την απόκτηση ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) ή την αναβάθμισή του, σε περίπτωση που ήδη διαθέτουν.
Η Πλατφόρμα OPENSHOPS.GR λειτουργεί δωρεάν, υπό την εποπτεία και την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Περισσότερα

Μαθαίνοντας το Google Analytics και εγκατάσταση plugin στο WordPress

Analytics

Εκτώς από τα στατιστικά δεδομένα επισκεψιμότητας του site σας, που μπορείτε να δείτε στο cpanel που παρέχουμε σε κάθε πακέτο για φιλοξενία ιστοσελίδων, η Google παρέχει ίσως το καλύτερο δωρεάν εργαλείο παρακολούθησης επισκεψιμότητας, το Google Analytics.
Παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις που δέχεται το site σας. Αυτές οι πολύτιμες πληροφορίες, σας καθοδηγούν για να δείτε τι είναι δημοφιλές στο site σας, πιθανά προβλήματα, και γενικότερα θέματα που αφορούν τη σελίδα σας.

Περισσότερα

Ενημέρωση για το πρόγραμμα επιδότησης για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) με τίτλο “e-λιανικό”

Elianiko


Ωφελούμενοι της Δράσης για το πρόγραμμα επιδότησης για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) με τίτλο “e-λιανικό”, είναι επιχειρήσεις που δύνανται να τύχουν δημόσιας χρηματοδότησης στο πλαίσιο της παρούσας Δράσης, είναι οι μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές Επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου που διατηρούν φυσικό κατάστημα (σε διακριτό της οικίας τους χώρο), ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, που λειτουργούν νομίμως στη χώρα και έχουν κάνει έναρξη στην αρμόδια ΔΟΥ.

Ημερομηνία Έναρξης: 22/02/2021
Ημερομηνία Λήξης: 24/03/2021
Επιδοτούμενο ποσό: 100% έως 5000€/ επιχείρηση
Επιλέξιμες επιχειρήσεις: πολύ μικρές, μικρές, μεσαίες επιχειρήσεις λιανεμπορίου με βασικό ΚΑΔ 47 ή δευτερεύον-τα με μεγαλύτερα έσοδα από αυτόν-ά τον-α ΚΑΔ το 2020

Περισσότερα

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up