Πληροροφίες και συμβουλές για κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων

Μαθαίνοντας το Google Analytics και εγκατάσταση plugin στο WordPress

Analytics

Εκτώς από τα στατιστικά δεδομένα επισκεψιμότητας του site σας, που μπορείτε να δείτε στο cpanel που παρέχουμε σε κάθε πακέτο για φιλοξενία ιστοσελίδων, η Google παρέχει ίσως το καλύτερο δωρεάν εργαλείο παρακολούθησης επισκεψιμότητας, το Google Analytics.
Παρέχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις που δέχεται το site σας. Αυτές οι πολύτιμες πληροφορίες, σας καθοδηγούν για να δείτε τι είναι δημοφιλές στο site σας, πιθανά προβλήματα, και γενικότερα θέματα που αφορούν τη σελίδα σας.

Περισσότερα

Δωρεάν υποβολή αίτησης επιδότησης e-λιανικό για e-shop

Elianiko2

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δημιούργησε την πλατφόρμα openshops.gr για την υποστήριξη των δικαιούχων της δράσης e-λιανικό. Σε αυτή την πλατφόρμα μπορείτε να προχωρήσετε ΔΩΡΕΑΝ στην υποβολή της αίτησης συμμετοχής στην δράση "e-λιανικό" που αφορά στην επιδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων λιανικής πώλησης (ΚΑΔ 47), για την απόκτηση ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) ή την αναβάθμισή του, σε περίπτωση που ήδη διαθέτουν.
Η Πλατφόρμα OPENSHOPS.GR λειτουργεί δωρεάν, υπό την εποπτεία και την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Περισσότερα

Προθεσμίες και δικαιούχοι για την επιδότηση έως 5.000 ευρώ για τη δημιουργία e shop.

Onlineshopping

Ανοίγουν την επόμενη εβδομάδα , οι αιτήσεις για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος. Δυστυχώς, εξαιρούνται από το πρόγραμμα 8000 βιοτεχνικές επιχειρήσεις της Αθήνας που έχουν και εμπορική δραστηριότητα και άμεση ανάγκη για την δημιουργία e-shop, αναφέρει το Βιοτεχνικό επιμελητήριο της Αθήνας.

Το πρόγραμμα απευθύνετε σε 18.000 εμπορικές επιχειρήσεις της χωράς ,με πτώση τζίρου μέσα στην κρίση και πρόκειται να επιδοτηθούν έως 5000€ .Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως 24 Μαρτίου

Περισσότερα

Ενημέρωση για το πρόγραμμα επιδότησης για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) με τίτλο “e-λιανικό”

Elianiko


Ωφελούμενοι της Δράσης για το πρόγραμμα επιδότησης για κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) με τίτλο “e-λιανικό”, είναι επιχειρήσεις που δύνανται να τύχουν δημόσιας χρηματοδότησης στο πλαίσιο της παρούσας Δράσης, είναι οι μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές Επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου που διατηρούν φυσικό κατάστημα (σε διακριτό της οικίας τους χώρο), ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, που λειτουργούν νομίμως στη χώρα και έχουν κάνει έναρξη στην αρμόδια ΔΟΥ.

Ημερομηνία Έναρξης: 22/02/2021
Ημερομηνία Λήξης: 24/03/2021
Επιδοτούμενο ποσό: 100% έως 5000€/ επιχείρηση
Επιλέξιμες επιχειρήσεις: πολύ μικρές, μικρές, μεσαίες επιχειρήσεις λιανεμπορίου με βασικό ΚΑΔ 47 ή δευτερεύον-τα με μεγαλύτερα έσοδα από αυτόν-ά τον-α ΚΑΔ το 2020

Περισσότερα

Νέα επιδότηση για κατασκευή eshop μέσω ΕΣΠΑ

Espa

Η νέα επιδότηση για κατασκευή eshop το 2020 - 2021 είναι γεγονός! Μέχρι και με 5.000 ευρώ θα επιδοτούνται τα καταστήματα λιανικής πώλησης για την κατασκευή eshop μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Ένα νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, που θα επιδοτεί τη κατασκευή eshop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος της χρονιάς 2020 με προϋπολογισμό 80 εκατ. ευρώ. Η νέα επιδότηση για κατασκευή eshop είναι γεγονός!

Περισσότερα

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up