Κατασκευή e-shop

Kataskevi E Shop

Κατασκευή e-shop δωρεάν, με 90% επιδότηση Προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ»

Κατασκευή e shop εύκολα γρήγορα και οικονομικά, γιατί ήρθε η ώρα να πουλάς τα προϊόντα σου online, ακόμη και σε συνθήκες πανδημίας (COVID 19)! Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) με ελάχιστο κόστος, αυξάνεις τις πωλήσεις! Φτιάξε το e-shop σου τώρα στην Hostsun στην πιο χαμηλή τιμή!

Κάνε την αίτηση σου τώρα (λήξη αιτήσεων ως 30/10/22) και απέκτησε το δικό σου eshop μόνο με το 10% του κόστους του, μέσω του προγράμματος Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ.

Το e-shop ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ο καλύτερος τρόπος αύξησης των πωλήσεων μιας επιχείρησης. Είναι ο τρόπος για να εισχωρήσετε δυναμικά στον χώρο του εμπορίου μέσα από τη ψηφιακή τεχνολογία, να επεκτείνετε τις εμπορικές δραστηριότητές σας σε περιοχές ανεξάρτητα της έδρας της επιχείρησης. Με την κατασκευή e-shop μπορείτε να αποκτήσετε πελάτες που δεν θα μπορούσαν ποτέ να επισκεφθούν το φυσικό κατάστημα σας με αποτέλεσμα την άμεση αύξηση των πωλήσεων με αμελητέο κόστος ή δωρεάν με την επιδότηση ΕΣΠΑ  e-λιανικό για την δωρεάν κατασκευή e-shop.

Τα μεγαλύτερα καταστήματα του πλανήτη είναι ηλεκτρονικά (e-shop) και όχι φυσικά καταστήματα! Παράδειγμα: Amazon, Εbay, Aliexpress κλπ.Info

 Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, με αμελητέο κόστος, έχουν πρόσβαση σ’ αυτό εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, είναι προσβάσιμο από κινητά και υπολογιστές και γι΄αυτό το λόγο στην χώρα μας αλλά και παγκόσμια  υπάρχει τεράστια αύξηση στην κατασκευή e-shop.

Το Διαδίκτυο δεν είναι απλώς άλλο ένα κανάλι πωλήσεων. Θα μετασχηματίσει την επιχείρησή σας. Η μελλοντική επιχείρηση θα λειτουργεί με ένα ψηφιακό νευρικό σύστημα". Με λίγα λόγια: Πωλήσεις σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Bill Gates

 Πως κατασκευάζεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop);

Καταρχάς για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), χρειάζεστε ένα όνομα χώρου (κατοχύρωση domain name) και ένα πακέτο για φιλοξενία ιστοσελίδων (web hosting). Και τα δύο τα παρέχουμε εμείς στις καλύτερες τιμές της αγοράς καθώς είμαστε πιστοποιημένος καταχωρητής ονομάτων χώρου.gr από την ΕΕΤΤ.

Τα σύγχρονα, δυναμικά e-shop κατασκευάζονται κυρίως με τρία δημοφιλή λογισμικά. Το Δημοφιλέστερο είναι το Wordpress (με εγκατεστημένο το woocommerce) , το Joomla (με εγκατεστημένο το Virtuemart) καθώς και το Οpencart που αποτελεί καθαρά e-shop.
Με Wordpress ή Joomla έχετε μια δημοφιλή πλατφόρμα (CMS), με πλήθος διαθέσιμων plugins - modules όπως πληρωμές με πιστωτικές κάρτες (Ελληνικών τραπεζών), υπολογισμό μεταφορικών κλπ. Επίσης το Wordpress και το Joomla αποτελούν τα δημοφιλέστερα CMS (Content Management System) στα οποία μπορείτε να ανεβάσετε κείμενα, φωτογραφίες, newsletters κλπ.

 

Στην Hostsun, εδώ και 20 έτη! αναλαμβάνουμε την κατασκευή e-shop (ηλεκτρονικά καταστήματα) αξιόπιστα, γρήγορα, φιλικά προς τον χρήστη, υψηλής αισθητικής, φιλικά στις μηχανές αναζήτησης που στόχο έχουν την αυξημένη επισκεψιμότητα και την μετατροπή των επισκεπτών σας σε πελάτες αυξάνοντας τον κύκλο εργασιών σας χωρίς επιπλέον κόστος.

 Ποια πλατφόρμα να επιλέξω για κατασκευή e-shop;

Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολη η επιλογή, καθώς όλα τα λογισμικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή του e-shop σας, είναι εξαιρετικές πλατφόρμες με εκκατομύρια εγκαταστάσεις παγκόσμια.

Το βασικό στοιχείο που προτείνουμε να επιλέξουν οι πελάτες μας είναι η συμβατότητα με τα πρόσθετα που θα χρειαστούν. Για παράδειγμα το wordpress και το joomla διαθέτουν τα περισσότερα plugins καθώς και themes.

Σε γενικές γραμμές, μεγάλο ρόλο παίζει ο τρόπος κατασκευής του e-shop καθώς παίζει μεγάλο ρόλο η ταχύτητα του e-shop καθώς και ο κώδικας, ώστε να είναι φιλικός προς τις μηχανές αναζήτησης.

Εδώ να τονίσουμε ότι δεν αρκεί να έχετε ένα πολύ όμορφο - εντυπωσιακό e-shop. Το βασικότερο είναι να είναι λειτουργικό και φιλικό προς τον χρήστη. Πρέπει να είναι γρήγορο και να μπορούν να το δουν εύκολα οι μηχανές αναζήτησης (SEO). Το θέμα δεν είναι να έχετε ένα όμορφο e-shop που θα σέρνεται και δεν θα ψωνίζει κανείς πελάτης τελικά, αλλά ένα λειτουργικό e-shop που θα εμφανίζεται σε καλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης και όταν το επισκέπτεται ο πελάτης να αγοράζει γρήγορα και με ασφάλεια.

Στην Hostsun κάνουμε δώρο το ψηφιακό πιστοποιητικό ασφαλείας (ssl sertificate) για ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές.Με εμπειρία πλέον των 20 ετών στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην κατασκευή e-shop, θα επιλέξουμε μαζί την  πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση για την κατασκευή του e-shop σας. Επίσης θα είμαστε εδώ, κοντά σας και μετά για επαγγελματική και υπεύθυνη υποστήριξη και εκπαίδευση στην διαχείριση του νέου σας eshop.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κατασκευή e-shop

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up