Blog για Φιλοξενία Ιστοσελίδων στην Ελλάδα δωρεάν web hosting στην Ελλάδα

Web Hosting

Τι είναι το POP3 και τι το IMAP email; Ποίο να χρησιμοποιήσω;

Pop3 And Imap Email

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αποτελεί τον πυλώνα της επικοινωνίας στην ψηφιακή εποχή, και η επιλογή του σωστού πρωτοκόλλου μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στη διαχείριση των emails. Δύο ευρέως χρησιμοποιούμενα πρωτόκολλα, το POP3 (Post Office Protocol version 3) και το IMAP (Internet Message Access Protocol), αποτελούν τη βάση για τη λήψη emails από το διακομιστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον πελάτη email. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τις λεπτομέρειες του POP3 και του IMAP, τονίζοντας τις διαφορές τους και βοηθώντας να κατανοήσετε ποιο από τα δύο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Περισσότερα

Η φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα

Dedicated Server Greece1

Η φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα είναι μια σημαντική υπηρεσία για κάθε επιχείρηση ή ιδιώτη που έχει ιστοσελίδα. Επιλέγοντας έναν κατάλληλο πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Ελλάδα, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η ιστοσελίδα σας θα είναι προσβάσιμη και αποτελεσματική για τους επισκέπτες σας.

Κατά την επιλογή ενός πάροχου φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Ελλάδα, είναι σημαντικό να εξετάσετε την τοπική αγορά και τις ανάγκες σας. Οι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, η ασφάλεια και η υποστήριξη πελατών.

Περισσότερα

Ποιες επιχειρήσεις δικαιούνται επιδότηση e-λιανικό για e-shop

Elianiko1

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε  την έναρξη λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας openshops.gr, με σκοπό τη δωρεάν παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης προς τους δυνητικούς δικαιούχους της δράσης «e-λιανικό».

Ανοίγει τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων από τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν επιδότηση έως 5.000 ευρώ για τη δημιουργία e-shop ή την ανάπτυξη και αναβάθμιση ήδη υπάρχοντος καταστήματος. Ωφελούμενοι είναι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου που διατηρούν φυσικό κατάστημα, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή.

Επισκεφθείτε τώρα την σελίδα : www.openshops.gr για να καταθέσετε την αίτηση σας δωρεάν και επικοινωνήστε μαζί μας για φιλοξενία ιστοσελίδων καθώς και για την κατασκευή e-shop

Περισσότερα

Τεράστιες αυξήσεις από την cPanel

Cpanel Price Increase 1080x630

Τον Ιούνιο 2019, η cPanel, η δημοφιλέστερη κονσόλα διαχείρισης λογαριασμών φιλοξενίας ιστοσελίδων παγκοσμίως, ανακοίνωσε τεράστιες αυξήσεις στην τιμολογιακή πολιτική της. Αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθώς η αυξήσεις είναι τεράστιες, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων διεθνώς.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up