Φιλοξενία ιστοσελίδων

Web Hosting

Ανάκτηση ιστοσελίδας (backup restore)

Η ανάκτηση δεδομένων φιλοξενίας ιστοσελίδων (backup) είναι πολύ σημαντικό θέμα. Στην Hostsun παρέχουμε 3 διαθέσιμα backup από 1,7,30 ημέρες πρίν. Έτσι με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επαναφέρετε το site σας όπως ήταν πρίν από 1, 7, 30 ημέρες με ένα κλίκ από το cpanel σας!

Περισσότερα

Οδηγίες για αυξήση ταχύτητας του site

Ένα site εκτός από το να είναι φιλικό σε μηχανές αναζήτησης (SEO), το καλό περιεχόμενο και την αισθητική του site, η ταχύτητα φόρτωσής του αποτελεί μία πολύ σημαντική παράμετρο, στην οποία θα χρειαστεί να προσέξετε αρκετά καθώς προσφέρει τα μέγιστα τόσο σε εμπειρία χρήστη όσο και στις μηχανές αναζήτησης.

Περισσότερα

Διαχείριση ιστοσελίδων με Cpanel

Το cPanel είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα διαχείρισης (control panel) ιστοσελίδων σε γραφικό περιβάλλον. Επιτρέπει την εύκολη διαχείριση των αρχείων του site σας  και είναι ιδανικό για WordPress, Drupal, Joomla. Το παρέχουμε δωρεάν σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η μεγάλη του επιτυχία στην διευκόλυνση και επιτάχυνση των απλών διαδικασιών κατά την διαχείριση μιας ιστοσελίδας το έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της αγοράς και όταν το χρησιμοποιήσετε θα διαπιστώσετε πόσο φιλικό είναι στην χρήση του καθώς με το cpanel, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για την διαχείριση του site σας..

Περισσότερα

Επιλέξτε την php που ταιριάζει στο site σας!

Ανταποκρινόμενοι πάντα στις νέες απαιτήσεις σας για φιλοξενία ιστοσελίδων με αυξημένη ταχύτητα (php7) διατηρώντας παράλληλα και την λειτουργικότητα παλαιών site (php5.6), προσθέσαμε νέα δυνατότητα επιλογής php version μέσω του cpanel > php selector! 

Περισσότερα

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up