Κατασκευή ιστοσελίδων

Web Design Development

Κατασκευή ιστοσελίδων στα Χανιά

Κατασκευή ιστοσελίδων στα Χανιά, μέσω τελευταίων τεχνολογιών, φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, με responsive web design ώστε να εμφανίζονται σωστά σε smart phones & tablets, που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας και ενισχύει την εικόνα της επιχείρησής σας, παρουσιάζοντας με τον βέλτιστο τρόπο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο προσιτή η κατασκευή ιστοσελίδων στα Χανιά!

Στη Hostsun η κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με τη χρήση των δημοφιλέστερων open source λογισμικών WordPress ή Joomla,  παραμετροποιείται ανάλογα με τις ξεχωριστές σας ανάγκες ώστε να σας εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή παρουσία της στις μηχανές αναζήτησης.

 Η διαχείριση της ιστοσελίδας σας μόλις παραδοθεί από εμάς και μετά από σύντομη εκπαίδευση, γίνεται εύκολα, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις κατασκευής ιστοσελίδων. Θα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαχειριστείτε όλες τις σελίδες του site σας και να ανανεώνετε το περιεχόμενό του (κείμενα, φωτογραφίες, video, κ.α.) όποτε θέλετε, μέσω της φιλικής σελίδας διαχείρισης (Content Manager System) του.

Κατά τον κατασκευή των ιστοσελίδων, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες καθώς και στην ασφάλεια της σελίδας σας, ώστε η σελίδα σας να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης στις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε. Επίσης σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας παρέχουμε φιλοξενία ιστοσελίδων με δωρεάν πιστοποιητικό ssl.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από το 1998 στα Χανιά, με εμπειρία και συνέπεια! Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για κατασκευή ιστοσελίδων στην Κρήτη σε χαμηλό κόστος!

Αν οι ανάγκες σας για παρουσία στο διαδίκτυο δεν απαιτούν επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας καθώς και υποστήριξη, ούτε και σας ενδιαφέρουν εξειδικευμένα θέματα επαγγελματικής σχεδίασης ιστοσελίδων και θέση στις μηχανές αναζήτησης, μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας μέσω πακέτου φιλοξενίας  ιστοσελίδων της Hostsun. Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε μόνος σας ένα Joomla ή WordPress site

Δωρεάν website?

Φτιάξτε τώρα το δικό σας website εύκολα και δωρεάν!

Εύκολη διαχείριση

Διαχειριστείτε εύκολα το site σας στο εύχρηστο περιβάλλον του πίνακα διαχείρησης και αλλάξτε εύκολα τα δεδομένα στην σελίδα σας εύκολα και γρήγορα.

Joomla Hosting

Web Hosting με προεγκατεστημένη έκδοση του Joomla , έτσι ώστε με μερικά click να φτιάξετε μόνοι σας το δυναμικό website σας με πλήθος εφαρμογών..

Wordpress Hosting

Το Wordpress είναι το δημοφιλέστερο εργαλείο για να φτιάξεις μια ιστοσελίδα με άρθρα, φωτογραφίες, ή πληροφορίες για προϊόντα και υπηρεσίες, κατάλληλο για αρχάριους!

Δωρεάν e-shop!

Με προεγκατεστημένα τα e-shop : OpenCart, OScommerce, ZenCart, Magneto ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη κατασκευή ενός δωρεάν e-shop!

24/7 Φιλική Υποστήριξη

Χρειάζεστε υποστήριξη στην κατασκευή του site σας? Κανένα πρόβλημα.. Η ομάδα υποστήριξης της Hostsun είναι πάντα δίπλα σας...

Δωρεάν μεταφορά domain!

Μεταφέρετε σήμερα το domain.gr σας στην Hostsun δωρεάν και φτιάξτε το δικό σας site σε μερικά λεπτά!.

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up