Τιμές domain name

Επιλέξτε το domain που ταιριάζει στο site σας καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιλέξτε την κατάλειξη domain που σας ταιριάζει με την ελάχιστη τιμή ονόματος χώρου που θα βρείτε στην Ελλάδα. Κρατήστε χαμηλά το κόστος καταχώρησης και ανανέωσης domain name gr επιλέγοντας την Hostsun για καταχώρηση domain.

Κατοχύρωση
/ Ανανέωση
Μεταφορά Ελάχιστη περίοδος
κατοχύρωσης
.gr 10€ Δωρεάν 2
.com 10€ 10€* 1
.net 12,61€ 10€* 1
.org 12,61€ 10€* 1
.info 12,61€ 10€* 1
.eu 10€ 10€* 1
.club 15€ 13€* 1
.coffee 28,90€ 27€* 1
.mobile 12,61€ 10€* 1
.estate 28,90€ 27€* 1
.computer 28,90€ 27€* 1
.clothing 28,90€ 27€* 1
.events 28,90€ 27€* 1
.guru 28,90€ 27€* 1
.diet 28,90€ 27€* 1

* Κατά την μεταφορά του σε εμάς το όνομα πρέπει να ανανεωθεί για 1 έτος (από την τρέχουσα ημ/α λήξης του), συνεπώς η αλλαγή καταχωρητή είναι δωρεάν! Δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ 24%.

Συχνές ερωτήσεις για κατοχύρωση domain

Απαντάμε στις συχνές ερωτήσεις σας για κατοχύρωση domain, για να επιλέξετε σωστά το domain που ταιριάζει στο site σας, στο ελάχιστο κόστος.

Ποία κατάληξη domain να επιλέξω ?

H κατάληξη του ονόματος χώρου (domain) ονομάζεται TLD (Top Level Domain). Τα εθνικά TLD αντιστοιχούν σε κωδικούς χωρών και αποτελούνται από δύο χαρακτήρες. Στην Ελλάδα αντιστοιχεί η κατάληξη .gr, στη Γαλλία η κατάληξη .fr, σε Ευρωπαϊκή περιφέρεια η κατάληξη .eu κ.τλ. Για παράδειγμα το .gr TLD ( πχ όνομα χώρου domain.gr) θα ήταν η βέλτιστη επιλογή (και από πλευράς SEO) αν το site σας απευθύνεται σε Ελληνικό ακροατήριο.

Τα Domain Name TLDs που αποτελούνται από 3 ή και περισσότερους χαρακτήρες (πχ .com), χαρακτηρίζονται "παγκόσμια tlds" και χρησιμοποιούνται γενικά από οργανισμούς και ιδιώτες σε όλες τις χώρες. Τέτοιες καταλήξεις αποτελούν τα .com, .net, .org, .info κλπ και είναι τα περισσότερο δημοφιλή.

.com για εμπορικές ή γενικού περιεχομένου σελίδες
.net για σελίδες επίσης γενικού περιεχομένου
.info για sites των οποίων το περιεχόμενο είναι ενημερωτικό και παρέχει πληροφορίες πάνω σε συγκεκριμένη θεματολογία.

Σε καταλήξεις που αποτελούν συνδυασμό τοπικών και παγκόσμιων TLDs και απαιτούν περιγραφή οργανισμού ώστε να κατοχυρωθούν επιτυχώς, ισχύουν τα εξής:

.com.gr μπορούν να κατοχυρωθούν για εταιρίες και εμπορικούς οργανισμούς
.org.gr για μη κυβερνητικούς οργανισμούς
.edu.gr για εκπαιδευτικούς οργανισμούς
.gov.gr για κυβερνητικούς οργανισμούς
.net.gr για παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP)

Τα τελευταία χρόνια ο ICANN ελευθέρωσε προς κατοχύρωση και τα GTLDS που αποτελούν περιγραφή του θέματος της σελίδας (πχ .hotel, .host, .news κλπ)

Τρόποι πληρωμής κατοχύρωσης domain?

Μπορείτε να εξοφλήσετε την κατοχύρωση domain με Πιστωτική Κάρτα (VISA, MASTERCARD), PayPal , κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό στην Alpha Bank, Eurobank. Κατά την διάρκεια της παραγγελία σας, θα δείτε την σχετική επιλογή, τον Αρ. Τραπεζικού λογαριασμού , ενώ θα λάβετε και email με το προτιμολόγιο προς εξόφληση που αναγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες (αρ. λογαριασμού κλπ).

Πώς μπορώ να μεταφέρω το domain μου σε εσάς?

Η μεταφορά του ονόματος σε εμάς είναι μια δωρεάν διαδικασία που μπορεί να γίνει σε μερικά λεπτά ! Με την αλλαγή καταχωρητή δεν αλλάζει κάτι στο site σας και δεν μεσολαβεί κανένα downtime. Απλά αλλάζετε εταιρία διαχείρησης. Για την μεταφορά του ονόματος χώρου απαιτείται ο κωδικός εξουσιοδότησης του ονόματος χώρου (που θα πάρετε από τον πάροχο που έχετε ή θα επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό αυτό). Κατά την μεταφορά το site σας παραμένει ενεργό χωρίς κανένα πρόβλημα. Εσείς απλά κάνετε την σχετική παραγγελία και η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε 1 λεπτό!

Σε πόσο χρόνο θα είναι ενεργό το όνομα χώρου (domain) μετά την παραγγελία?

Για πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή paypal, ενεργοποιείται άμεσα (θα λάβετε σχετικό email επιβεβαίωσης κατοχύρωσης domain), ενώ για εξόφληση μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ενεργοποιείται μολις εμφανιστεί η κατάθεση σας στους λογαριασμούς μας. Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος από άλλη τράπεζα ενδέχεται να μην γίνει αυθημερόν, ενώ σε περίπτωση εμβάσματος (ή κατάθεσης) μέσω Eurobank ή Alphabank ενεργοποιείται αυθημερόν.

Πόσα domain name μπορώ να κατοχυρώσω?

Δεν υπάρχει περιορισμός στην κατοχύρωση domain name. Μπορείτε να κατοχυρώσετε όσα domain name θέλετε. Πολλαπλά domain μπορούν να "δείχνουν" σε ένα πακέτο φιλοξενίας - site. .

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up