Search Engine Optimization Greece SEO στην Ελλάδα βελτίωση θέσης στις μηχανές αναζήτησης

Search Engine Optimization

Google After I/O 2018 στο Ηράκλειο

Gdgher

Από της 15 έως τις 17 Ιουνίου, το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει το Google After I/O στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Η Κρήτη είναι μπροστά στην τεχνολογία και επιλέγεται για άλλη μια φορά να φιλοξενήσει ένα μεγάλο event τεχνολογίας στην Ελλάδα. Το Ηράκλειο θα αποτελέσει σημείο συνάντησης όλων όσων αγαπούν την τεχνολογία, παρακολουθούν τις εξελίξεις στο google, αναζητούν ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, καθώς και δυνατότητες εκπαίδευσης και δικτύωσης. Η πόλη του Ηρακλείου, αποτελεί και φέτος το ετήσιο σημείο αναφοράς για την πιο «ενημερωμένη» τεχνολογική εκδήλωση καθώς αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που φιλοξενείται το Google After I/O εκεί.

Περισσότερα

Βελτίωση ταχύτητας του site. Πως να ανοίγει γρήγορα η ιστοσελίδα μου?

Pagespeed

Παρακάτω θα βρείτε συμβουλές για την βελτίωση ταχύτητας του site καθώς και απαντήσεις στο ερώτημα: Πως να ανοίγει γρήγορα η ιστοσελίδα μου?

Η ταχύτητα φόρτωσης του site ή της ιστοσελίδας σας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία της. Όταν η ιστοσελίδα καθυστερεί να ανοίξει, κατατάσσεστε χαμηλότερα στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google, και παράλληλα ο επισκέπτης σας μπορεί να την εγκαταλείψει πολύ γρήγορα . Η βελτίωση ταχύτητας του site και η μείωση της ταχύτητας φόρτωσης του site ή της ιστοσελίδας σας μπορεί να γίνει εύκολα αν ακολουθήσετε τους παρακάτω βασικούς κανόνες για την βελτίωση της ταχύτητας του site σας.

Περισσότερα

Ο Ρόλος των Links

Linkgoogle

Σε ένα site παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατάταξη του στις μηχανές αναζήτησης εισερχόμενες (incoming) και εξερχόμενες (outgoing) διασυνδέσεις (links).
Ιδιαίτερα στο Google παίζουν καθοριστικό ρόλο στον αλγόριθμο καθορισμού του PR (page rank – αξιολόγηση σελίδας).

Περισσότερα

Ο ρόλος των Meta Tags – Description – Keywords

Meta Tag

Ο ρόλος των Meta Tags – Description – Keywords (περιγραφή, λέξεις-κλειδιά) των σελίδων σας στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.
Μερικά χρόνια πριν τα meta tags έπαιζαν σημαντικό ρόλο στην  βελτιστοποίηση των σελίδων στις μηχανές αναζήτησης. Σήμερα εξακολουθούν να παίζουν σημαντικό ρόλο η αποτελεσματικότητά τους όμως είναι περιορισμένη.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up