Joomla 4, καλύτερο όσο ποτέ!

joomla4

Σχεδόν εννέα χρόνια από την έναρξη της ανάπτυξης του, το Joomla 4 είναι επιτέλους εδώ ! Το Joomla CMS, που βασίζεται σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα, έχει μεταφορτωθεί πάνω από 123.000.000 φορές στα 16 χρόνια του. Μεταφράστηκε σε 77 γλώσσες και μετράει πάνω από 2,5 εκατομμύρια ιστότοπους. Με μερίδιο 3,1% , το Joomla είναι το τρίτο πιο δημοφιλές CMS και αντιπροσωπεύει έναν στους 50 ιστότοπους στο διαδίκτυο και πάνω από το 9% όλων των επιχειρηματικών ιστότοπων. Με έμφαση στην προσβασιμότητα, την ταχύτητα, την ασφάλεια και το SEO είναι το CMS που θα επιλέξεις για να δημιουργήσεις ένα σύγχρονο site. Το Joomla CMS! ήταν, είναι και θα είναι διαθέσιμο ΔΩΡΕΑΝ. Είναι κατασκευασμένο από εθελοντές που έχουν δαπανήσει ατελίωτες ώρες στα 16 χρόνια ανάπτυξής του.


 
Accessibility

Ασχέτως με το μέγεθος και τον τύπο της ιστοσελίδας σας, η πρόσβασή της από άτομα με ειδικές ανάγκες είναι πλέον απαραίτητη. Η έκδοση 4 είναι σχεδιασμένη ώστε να καλύπτει αυτές τις ανάγκες. Η σχεδίαση, η αντιθέσεις και η δομή έχουν κατασκευαστεί ώστε όλοι οι χρήστες να μπορούν να έχουν πρόσβαση. Τώρα έχετε την δυνατότητα να τροποποιήσετε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το Joomla, σαν διαχειριστής.

Design

Η επανασχεδιασμένη περιοχή διαχείρισης, επιταχύνει την παραγωγικότητα. Ο βελτιωμένος media manager και ο βελτιωμένος editor, παρέουν αυξημένες δυνατότητες για σχεδιασμό και ανάπτυξη θαυμάσιων ιστοσελίδων. Η λειτουργία χρήσης προτύπων στα άρθρα, βοηθάει τους διαχειριστές και τους αρθρογράφους να διατηρούν τον σχεδιασμό του site.

Emails

Η αποστολή προσαρμοσμένων emails ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας σας! Με το νέο σύστημα δημιουργίας προτύπων emails, η αποστολή προσωποποιημένων και προσαρμοσμένων emails είναι πλέον πανεύκολη. Η ιστοσελίδα σας ανεβαίνει επίπεδο στο κομμάτι της επικοινωνίας με τους πελάτες σας.

Search

Η σωστή αναζήτηση σε μία ιστοσελίδα είναι σημαντικό εργαλείο και μπορεί να κάνει την διαφορά! Επιτρέπει στους επισκέπτες να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα ότι χρειάζονται, αυξάνει την αλληλεπίδραση και βελτιώνει την κατάταξη της. Η νέα "έξυπνη" αναζήτηση της έκδοσης 4 έρχεται με πολλές βελτιώσεις και είναι καλύτερη από ποτέ.

SEO

Ανεβείτε γρήγορα στην κορυφή των αποτλεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης. Το Joomla 4, φροντίζει για το τεχνικό SEO του site σας και έτσι έχετε περισσότερο χρόνο για να δημιουργήσετε περιεχόμενο. Με την νέα έκδοση δεν απαιτείται προσθήκη τρίτων επεκτάσεων για την βελτίωση του SEO καθώς η δομή των σελίδων είναι πλέον βελτιωμένη.

Security

Το να έχετε μια ιστοσελίδα κατασκευασμένη με state of the art κώδικα, βοηθάει πάντα σε θέματα ασφάλειας. Η νέα έκδοση έρχεται με πολλές αλλαγές στην αρχιτεκτονική του κώδικα ώστε να μεγιστοποιήσουμε την ασφάλεια και να αφήσουμε τις επιθέσεις μακριά. Για αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά την χρήση ή την αναβάθμιση στην έκδοση 4. Το προνόμια είναι αμέτρητα, ειδικά όταν διασφαλίζουν την απόλυτη προστασία των δεδομένων τόσο των δικών σας όσο και των πελατών σας.

Speed

Η έκδοση Joomla 4 έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις στην ταχύτητα. Η ταχύτερη απόκριση μιας ιστοσελίδας είναι βασικός παράγοντας τόσο για την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, όσο και για την αύξηση του convertion rate. Δώστε στις ιστοσελίδες σας την ώθηση που απαιτούν.
Joomla4Workflows

Οι ροές εργασίας βοηθάνε στο να εργάζεστε σε μία ιστοσελίδα με αποδοτικότερο τρόπο. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις εργασίες και αν είστε σίγουροι ότι αυτές θα ολοκληρωθούν από τα άτομα που τις έχουν αναλάβει. Σε συνδυασμό με πολλές άλλες βελτιώσεις στον νέο media manager, οι παραγωγοί περιεχομένου θα τις λατρέψουν.

 

Σύνδεσμος για το φυλλάδιο του J4: https://joom.la/J4brochure
Σύνδεσμοι στην τεκμηρίωση του J4:
https://docs.joomla.org/J4.x:Getting_Started_with_Joomla!
https://docs.joomla.org/JDOC:Joomla_4_Tutorials_Project
 
Η έκδοση Joomla 3.10 βοηθάει στην μετάβαση στην έκδοση 4

Μαζί με την δημοσίευση της σταθερής έκδοσης έρχεται και η δημοσίευση της τελικής έκδοσης 3.10

Η έκδοση 3.10 αποτελεί την "γέφυρα" μεταξύ των δύο βασικών εκδόσεων. Η σταθερή έκδοση της, κατά κύριο λόγο, θα περιέχει υποστήριξη όλων των αλλαγών στα API, ώστε να γίνει ευκολότερη η μετάβαση από την μια έκδοση στην άλλη. Η έκδοση Joomla 3.10 θα υποστηρίζεται για 2 χρόνια από την δημοσίευση της τελικής έκδοσης της.

Με την έκδοση 3.10 παρουσιάζεται μία νέα δυνατότητα για το Joomla Update, που θα βοηθήσει στον έλεγχο και την διαδικασία για ένα mini-migration: Το Pre-Update Checker.

Μόλις αναβαθμίσετε τον ιστότοπο σας στην 3.10, η νέα αυτή δυνατότητα θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την συμβατότητα με την έκδοση Joomla 4, του πακέτου φιλοξενίας σε ότι αφορά τις ελάχιστες απαιτήσεις και το πιο σημαντικό των εγκατεστημένων επεκτάσεων σας. Έτσι θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε στο Joomla 4 ευκολότερα και κυρίως χωρίς προβλήματα.
 
Σε ποιους απευθύνεται το Joomla!

Το Joomla4! είναι για όλους.

Κάθε σημείο του έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί από εθελοντές με γνώμονα την χρήση του σε κάθε project, σε όποιο μέρος του κόσμου. Από μικρά sites μέχρι sites δημοσίων και κυβερνητικών οργανισμών. Από μικρά eshops έως μεγάλα brand sites.
Η δύναμη του Joomla είναι ο κώδικάς του. Ακολουθώντας βέλτιστες πρακτικές σε συνδυασμό με την μεγάλη κοινότητα και τους καταξιωμένους προγραμματιστές, μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. Ενα καλά σχεδιασμένο CMS που καλύπτει κάθε κομμάτι της αγοράς.

Το Joomla! 4 είναι το πιό σύγχρονο παγκόσμιας κλάσης CMS που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε την δική σας ιστοσελίδα, γνωρίζοντας ότι έχετε την δυνατότητα να την μεγαλώσετε, να την προσαρμόσετε στις ανάγκες τόσο τις δικές σας, όσο και των πελατών. Και όλα αυτά χωρίς κόστος καθώς είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα.

Τι περιμένετε; Ξεκινήστε σήμερα την δική σας εγκατάσταση και δείτε τις απεριόριστες δυνατότητες!

Οι web hosting servers της Hostsun είναι βελτιστοποιημένοι για φιλοξενία ιστοσελίδων με Joomla 4 για να απολαύσετε την καλύτερη εμπειρία Joomla!

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up