Κατοχύρωση Domain

Κατοχύρωση domain στην Ελλάδα, στις χαμηλότερες τιμές. Κατοχύρωσε τώρα το domain σου! Καταχώρηση domain.gr εύκολα και γρήγορα στην Hostsun μαζί με δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων και δωρεάν ssl certificate. Άμεση κατοχύρωση domain και ενεργοποίηση σε μερικά λεπτά, με εύκολη διαχείριση domain on-line

Γιατί Hostsun για κατοχύρωση domain?

Κατοχύρωση domain εύκολα, γρήγορα στις καλύτερες τιμές με δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα

Κατοχύρωση domain με ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης και κατοχύρωσης ονομάτων χώρου ! Κατοχύρωση ονόματος χώρου (domain.gr) εύκολα, γρήγορα στις καλύτερες τιμές, με δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα!

Συμβουλές για επιλογή του καλύτερου domain name

  • Επιλέξτε domain name που θα είναι εύκολο να το θυμούνται οι επισκέπτες σας! Έτσι θα μπορούν να επισκεφθούν ξανά την ιστοσελίδα σας εύκολα.
  • Προτιμήστε ένα σύντομο domain name. Είναι πιο εύκολο για τους επισκέπτες σας να το θυμούνται και να το πληκτρολογήσουν! Οι επισκέπτες θα αποφύγουν να πληκτρολογήσουν ένα μεγάλο domain name δεν θα επισκεφθούν την ιστοσελίδα σας..
  • Το domain name θα πρέπει να είναι σχετικό με την επιχείρησή σας. Να περιέχει τουλάχιστον μια λέξη κλειδί καθώς και το όνομα της επιχείρησής σας. Ιδανικός συνδυασμός είναι να περιέχει και τα δύο..

Εύκολη διαχείριση

Διαχειριστείτε εύκολα το domain σας στο εύχρηστο περιβάλλον του πίνακα διαχείρισης και αλλάξτε εύκολα on-line name servers στοιχεία επικοινωνίας κλπ.

Ασφάλεια

Καταχώρηση domain σε ασφαλές περιβάλλον (https) για τη μέγιστη ασφάλεια στην κατοχύρωση και διαχείριση του domain name σας.

Άμεση κατοχύρωση domain

Κατοχύρωση domain σε ένα λεπτό! Παραγγελία, εξόφληση και σε ένα λεπτό έχει γίνει η κατοχύρωση του domain σας και είναι έτοιμο προς χρήση!.

Πιστοποιημένος καταχωρητής domain

Η Hostsun είναι πιστοποιημένος καταχωρητής ονομάτων χώρου (domain) από την Ε.Ε.Τ.Τ. (W287/27-10-11)

24/7 Φιλική Υποστήριξη

Χρειάζεστε υποστήριξη για το domain σας? Κανένα πρόβλημα.. Η ομάδα υποστήριξης της Hostsun είναι πάντα δίπλα σας...

Δωρεάν μεταφορά domain!

Μεταφέρετε σήμερα το domain.gr σας στην Hostsun δωρεάν! Με απλή διαδικασία σε μερικά λεπτά!.

Κόστος κατοχύρωσης domain

Επιλέξτε το domain που ταιριάζει στο site σας καλύτερες τιμές της αγοράς.

Κατοχύρωση
/ Ανανέωση
Μεταφορά Ελάχιστη περίοδος
κατοχύρωσης
.gr 10€ Δωρεάν 2
.com 10€ 10€* 1
.net 12,61€ 10€* 1
.org 12,61€ 10€* 1
.info 12,61€ 10€* 1
.eu 10€ 10€* 1
.club 15€ 13€* 1
.coffee 28,90€ 27€* 1
.mobile 12,61€ 10€* 1
.estate 28,90€ 27€* 1
.computer 28,90€ 27€* 1
.clothing 28,90€ 27€* 1
.events 28,90€ 27€* 1
.guru 28,90€ 27€* 1
.diet 28,90€ 27€* 1

* Κατά την μεταφορά του domain σε εμάς το όνομα πρέπει να ανανεωθεί για 1 έτος (από την τρέχουσα ημ/α λήξης του), συνεπώς η αλλαγή καταχωρητή είναι δωρεάν! Δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ 24%.

Συχνές ερωτήσεις για κατοχύρωση domain

Απαντάμε στις συχνές ερωτήσεις σας για κατοχύρωση domain, για να επιλέξετε σωστά το domain που ταιριάζει στο site σας, στο ελάχιστο κόστος.

Ποία κατάληξη domain να επιλέξω ?

H κατάληξη του ονόματος χώρου (domain) ονομάζεται TLD (Top Level Domain). Τα εθνικά TLD αντιστοιχούν σε κωδικούς χωρών και αποτελούνται από δύο χαρακτήρες. Στην Ελλάδα αντιστοιχεί η κατάληξη .gr, στη Γαλλία η κατάληξη .fr, σε Ευρωπαϊκή περιφέρεια η κατάληξη .eu κ.τλ. Για παράδειγμα το .gr TLD ( πχ όνομα χώρου domain.gr) θα ήταν η βέλτιστη επιλογή (και από πλευράς SEO) αν το site σας απευθύνεται σε Ελληνικό ακροατήριο.

Τα Domain Name TLDs που αποτελούνται από 3 ή και περισσότερους χαρακτήρες (πχ .com), χαρακτηρίζονται "παγκόσμια tlds" και χρησιμοποιούνται γενικά από οργανισμούς και ιδιώτες σε όλες τις χώρες. Τέτοιες καταλήξεις αποτελούν τα .com, .net, .org, .info κλπ και είναι τα περισσότερο δημοφιλή.

.com για εμπορικές ή γενικού περιεχομένου σελίδες
.net για σελίδες επίσης γενικού περιεχομένου
.info για sites των οποίων το περιεχόμενο είναι ενημερωτικό και παρέχει πληροφορίες πάνω σε συγκεκριμένη θεματολογία.

Σε καταλήξεις που αποτελούν συνδυασμό τοπικών και παγκόσμιων TLDs και απαιτούν περιγραφή οργανισμού ώστε να κατοχυρωθούν επιτυχώς, ισχύουν τα εξής:

.com.gr μπορούν να κατοχυρωθούν για εταιρίες και εμπορικούς οργανισμούς
.org.gr για μη κυβερνητικούς οργανισμούς
.edu.gr για εκπαιδευτικούς οργανισμούς
.gov.gr για κυβερνητικούς οργανισμούς
.net.gr για παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP)

Τα τελευταία χρόνια ο ICANN ελευθέρωσε προς κατοχύρωση και τα GTLDS που αποτελούν περιγραφή του θέματος της σελίδας (πχ .hotel, .host, .news κλπ)

Τρόποι πληρωμής κατοχύρωσης domain?

Μπορείτε να εξοφλήσετε την κατοχύρωση domain με Πιστωτική Κάρτα (VISA, MASTERCARD), PayPal , κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό στην Alpha Bank, Eurobank. Κατά την διάρκεια της παραγγελία σας, θα δείτε την σχετική επιλογή, τον Αρ. Τραπεζικού λογαριασμού , ενώ θα λάβετε και email με το προτιμολόγιο προς εξόφληση που αναγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες (αρ. λογαριασμού κλπ).

Πώς μπορώ να μεταφέρω το domain μου σε εσάς?

Η μεταφορά του ονόματος σε εμάς είναι μια δωρεάν διαδικασία που μπορεί να γίνει σε μερικά λεπτά ! Με την αλλαγή καταχωρητή δεν αλλάζει κάτι στο site σας και δεν μεσολαβεί κανένα downtime. Απλά αλλάζετε εταιρία διαχείρησης. Για την μεταφορά του ονόματος χώρου απαιτείται ο κωδικός εξουσιοδότησης του ονόματος χώρου (που θα πάρετε από τον πάροχο που έχετε ή θα επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό αυτό). Κατά την μεταφορά το site σας παραμένει ενεργό χωρίς κανένα πρόβλημα. Εσείς απλά κάνετε την σχετική παραγγελία και η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε 1 λεπτό!

Σε πόσο χρόνο θα είναι ενεργό το όνομα χώρου (domain) μετά την παραγγελία?

Για πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή paypal, ενεργοποιείται άμεσα (θα λάβετε σχετικό email επιβεβαίωσης κατοχύρωσης domain), ενώ για εξόφληση μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ενεργοποιείται μολις εμφανιστεί η κατάθεση σας στους λογαριασμούς μας. Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος από άλλη τράπεζα ενδέχεται να μην γίνει αυθημερόν, ενώ σε περίπτωση εμβάσματος (ή κατάθεσης) μέσω Eurobank ή Alphabank ενεργοποιείται αυθημερόν.

Πόσα domain name μπορώ να κατοχυρώσω?

Δεν υπάρχει περιορισμός στην κατοχύρωση domain name. Μπορείτε να κατοχυρώσετε όσα domain name θέλετε. Πολλαπλά domain μπορούν να "δείχνουν" σε ένα πακέτο φιλοξενίας - site. .

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up