Κατοχύρωση Domain Name

Κατοχύρωση Domain Name στην Ελλάδα, στις χαμηλότερες τιμές. Κατοχύρωσε τώρα το domain σου! Καταχώρηση ονόματος χώρου domain.gr εύκολα και γρήγορα!

Kατοχύρωση domain

Γιατί Hostsun για κατοχύρωση domain name?

Κατοχύρωση domain name εύκολα, γρήγορα στις καλύτερες τιμές με δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα

Κατοχύρωση domain name με ολοκληρωμένες, online υπηρεσίες διαχείρισης και κατοχύρωσης ονομάτων χώρου ! Κατοχύρωση domain name εύκολα, γρήγορα στις καλύτερες τιμές, με δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα!
Η επιλογή domain name για το site σας είναι μία επιλογή σημαντική. Επιλέξτε την κατάληξη domain που είναι σχετική με το θέμα του site σας. Η κατοχύρωση domain παίζει σημαντικό ρόλο στον ανταγωνισμό για την πρώτη θέση στο Google.

Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας τα παρακάτω πριν την κατοχύρωση domain :

  • Το domain θα πρέπει να είναι μικρό και εύκολο.
  • To domain θα πρέπει να περιέχει το brand name σας.
  • Το domain θα πρέπει να περιέχει λέξη κλειδί.
  • Το domain θα πρέπει να περιέχει κατάληξη που ταιριάζει στο site και στο περιεχόμενο του.
Μια καλή τακτική είναι η κατοχύρωση του domain που επιλέξαμε και με άλλες καταλήξεις. Αυτό θα αποτρέψει κάποιο ανταγωνιστή να κατοχυρώσει ένα domain ίδιο με το δικό μας αλλά με άλλη κατάληξη, με προφανή αρνητικά αποτελέσματα για το site μας. Για παράδειγμα, όταν κατοχυρώσουμε ένα domain name με κατάληξη .gr καλό θα ήταν να προχωρήσουμε και στην κατοχύρωση domain με .com και .eu. Το επιπλέον κόστος είναι αμελητέο σε σχέση με τα πλεονεκτήματα που θα έχουμε.
Επίσης θα πρέπει να έχετε πάντα κατά νου, ότι όποιο domain δεν κατοχυρώσουμε εμείς, θα το κατοχυρώσει στο μέλλον ένας ανταγωνιστής μας. Έτσι όταν έχουμε μια νέα ιδέα για μια επιχείρηση, καλή τακτική θα ήταν η κατοχύρωση όλων των SEO domain γύρω από την επιχείρηση.
Μην ξεχνάτε ότι κάποια domain name πουλήθηκαν σε αστρονομικές τιμές απλά επειδή κάποιος τα κατοχύρωσε πρώτος!

Η Hostsun είναι επίσημος καταχωρητής domain εγκεκριμένος από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.)


Παρακάτω, ακολουθεί ενδεικτικός πίνακας τιμών για το κόστος κατοχύρωσης domain name, όπου θα διαπιστώσετε ότι η Hostsun παρέχει τις καλύτερες τιμές domain :

Εύκολη διαχείριση domain

Διαχειριστείτε εύκολα το domain σας στο εύχρηστο περιβάλλον του πίνακα διαχείρισης και αλλάξτε εύκολα on-line name servers στοιχεία επικοινωνίας κλπ.

Ασφάλεια domain

Καταχώρηση domain σε ασφαλές περιβάλλον (https) για τη μέγιστη ασφάλεια στην κατοχύρωση και διαχείριση του domain name σας.

Άμεση κατοχύρωση domain name

Κατοχύρωση domain σε ένα λεπτό! Παραγγελία, εξόφληση και σε ένα λεπτό έχει γίνει η κατοχύρωση του domain name σας και είναι έτοιμο προς χρήση!.

Πιστοποιημένος καταχωρητής domain

Η Hostsun είναι πιστοποιημένος καταχωρητής ονομάτων χώρου (domain) από την Ε.Ε.Τ.Τ. (W287/27-10-11)

24/7 Φιλική Υποστήριξη

Χρειάζεστε υποστήριξη για το domain name σας? Κανένα πρόβλημα.. Η ομάδα υποστήριξης της Hostsun είναι πάντα δίπλα σας...

Δωρεάν μεταφορά domain name !

Μεταφέρετε σήμερα το domain name σας στην Hostsun δωρεάν! Με απλή διαδικασία σε μερικά λεπτά!.

Κατοχύρωση domain name

Κατοχύρωση domain name σε ασφαλές περιβάλλον https, σε πολύ χαμηλές τιμές domain name , σε ένα λεπτό!

Καταχώρηση domain name

Καταχώρηση domain name στην Hostsun και επωφεληθείτε από το δωρεάν hosting που παρέχουμε σε κάθε καταχώρηση domain name!

Δωρεάν ssl certificate(https)!

Μεταφέρετε σήμερα το domain name σας στην Hostsun και κερδίστε δωρεάν ssl certificate! Με απλή διαδικασία σε μερικά λεπτά!.

Κόστος κατοχύρωσης domain name

Επιλέξτε το domain name που ταιριάζει στο site σας καλύτερες τιμές της αγοράς. Τιμές Domain Name :

Κατοχύρωση
/ Ανανέωση
Μεταφορά Ελάχιστη περίοδος
κατοχύρωσης
.gr 10€ Δωρεάν 2
.com 10€ 10€* 1
.net 12,61€ 10€* 1
.org 12,61€ 10€* 1
.info 12,61€ 10€* 1
.eu 10€ 10€* 1
.club 15€ 13€* 1
.coffee 28,90€ 27€* 1
.mobile 12,61€ 10€* 1
.estate 28,90€ 27€* 1
.computer 28,90€ 27€* 1
.clothing 28,90€ 27€* 1
.events 28,90€ 27€* 1
.guru 28,90€ 27€* 1
.diet 28,90€ 27€* 1

* Κατά την μεταφορά του domain name σε εμάς το domain name πρέπει να ανανεωθεί για 1 έτος (από την τρέχουσα ημ/α λήξης του), συνεπώς η αλλαγή καταχωρητή είναι δωρεάν! Δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ 24%.

Συχνές ερωτήσεις για κατοχύρωση domain

Απαντάμε στις συχνές ερωτήσεις σας για κατοχύρωση domain, για να επιλέξετε σωστά το domain που ταιριάζει στο site σας, στο ελάχιστο κόστος.

Ποία κατάληξη domain να επιλέξω ?

H κατάληξη του ονόματος χώρου (domain) ονομάζεται TLD (Top Level Domain). Τα εθνικά TLD αντιστοιχούν σε κωδικούς χωρών και αποτελούνται από δύο χαρακτήρες. Στην Ελλάδα αντιστοιχεί η κατάληξη .gr, στη Γαλλία η κατάληξη .fr, σε Ευρωπαϊκή περιφέρεια η κατάληξη .eu κ.τλ. Για παράδειγμα το .gr TLD ( πχ όνομα χώρου domain.gr) θα ήταν η βέλτιστη επιλογή (και από πλευράς SEO) αν το site σας απευθύνεται σε Ελληνικό ακροατήριο.

Τα Domain Name TLDs που αποτελούνται από 3 ή και περισσότερους χαρακτήρες (πχ .com), χαρακτηρίζονται "παγκόσμια tlds" και χρησιμοποιούνται γενικά από οργανισμούς και ιδιώτες σε όλες τις χώρες. Τέτοιες καταλήξεις αποτελούν τα .com, .net, .org, .info κλπ και είναι τα περισσότερο δημοφιλή.

.com για εμπορικές ή γενικού περιεχομένου σελίδες
.net για σελίδες επίσης γενικού περιεχομένου
.info για sites των οποίων το περιεχόμενο είναι ενημερωτικό και παρέχει πληροφορίες πάνω σε συγκεκριμένη θεματολογία.

Σε καταλήξεις που αποτελούν συνδυασμό τοπικών και παγκόσμιων TLDs και απαιτούν περιγραφή οργανισμού ώστε να κατοχυρωθούν επιτυχώς, ισχύουν τα εξής:

.com.gr μπορούν να κατοχυρωθούν για εταιρίες και εμπορικούς οργανισμούς
.org.gr για μη κυβερνητικούς οργανισμούς
.edu.gr για εκπαιδευτικούς οργανισμούς
.gov.gr για κυβερνητικούς οργανισμούς
.net.gr για παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP)

Τα τελευταία χρόνια ο ICANN ελευθέρωσε προς κατοχύρωση και τα GTLDS που αποτελούν περιγραφή του θέματος της σελίδας (πχ .hotel, .host, .news κλπ)

Τρόποι πληρωμής κατοχύρωσης domain?

Μπορείτε να εξοφλήσετε την κατοχύρωση domain με Πιστωτική Κάρτα (VISA, MASTERCARD), PayPal , κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό στην Alpha Bank, Eurobank. Κατά την διάρκεια της παραγγελία σας, θα δείτε την σχετική επιλογή, τον Αρ. Τραπεζικού λογαριασμού , ενώ θα λάβετε και email με το προτιμολόγιο προς εξόφληση που αναγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες (αρ. λογαριασμού κλπ).

Πώς μπορώ να μεταφέρω το domain μου σε εσάς?

Η μεταφορά του ονόματος σε εμάς είναι μια δωρεάν διαδικασία που μπορεί να γίνει σε μερικά λεπτά ! Με την αλλαγή καταχωρητή δεν αλλάζει κάτι στο site σας και δεν μεσολαβεί κανένα downtime. Απλά αλλάζετε εταιρία διαχείρησης. Για την μεταφορά του ονόματος χώρου απαιτείται ο κωδικός εξουσιοδότησης του ονόματος χώρου (που θα πάρετε από τον πάροχο που έχετε ή θα επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό αυτό). Κατά την μεταφορά το site σας παραμένει ενεργό χωρίς κανένα πρόβλημα. Εσείς απλά κάνετε την σχετική παραγγελία και η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε 1 λεπτό!

Σε πόσο χρόνο θα είναι ενεργό το όνομα χώρου (domain) μετά την παραγγελία?

Για πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή paypal, ενεργοποιείται άμεσα (θα λάβετε σχετικό email επιβεβαίωσης κατοχύρωσης domain), ενώ για εξόφληση μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ενεργοποιείται μολις εμφανιστεί η κατάθεση σας στους λογαριασμούς μας. Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος από άλλη τράπεζα ενδέχεται να μην γίνει αυθημερόν, ενώ σε περίπτωση εμβάσματος (ή κατάθεσης) μέσω Eurobank ή Alphabank ενεργοποιείται αυθημερόν.

Πόσα domain name μπορώ να κατοχυρώσω?

Δεν υπάρχει περιορισμός στην κατοχύρωση domain name. Μπορείτε να κατοχυρώσετε όσα domain name θέλετε. Πολλαπλά domain μπορούν να "δείχνουν" σε ένα πακέτο φιλοξενίας - site. .

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up