Δωρεάν Web Hosting

Δωρεάν Web Hosting στην Ελλάδα, με αξιοπιστία, ασφάλεια και αποτελεσματική υποστήριξη. Επιλέξτε το δωρεάν πακέτο web hosting, με δωρεάν πιστοποιητικό SSL, δωρεάν Cloudflare CDN! Επιλέξτε το πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων STARTER για δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ελλάδα.

StarterΔωρεάν με νέο domain!
web hosting starter
150 ΜB Space
1500 ΜB Traffic
1 Mail Account
Cpanel, PHP
Hosting 1 Domain
Δωρεάν! Παραγγελία
BasicWeb Hosting Ελλάδα
web hosting basic
500 ΜB Space
4000 ΜB Traffic
100 Mail Accounts
Cpanel, PHP, MySQL
Hosting 1 Domain
Δωρεάν πιστοποιητικό ssl (https)!
Δωρεάν Cloudflare CDN!
1,90 € /μήνα Παραγγελία
AdvancedWeb Hosting Ελλάδα
web hosting advanced
2 GB Space
100 GB Traffic
1000 Mail Accounts
Cpanel, PHP, MySQL
Hosting 100 Domain!
Δωρεάν πιστοποιητικό ssl (https)!
Δωρεάν Cloudflare CDN!
3,50 € /μήνα Παραγγελία
ProWeb Hosting Ελλάδα
web hosting pro
5 GB Space
200 GB Traffic
Unlimited Mail Accounts
Cpanel, PHP, MySQL
Hosting 100 Domain!
Δωρεάν πιστοποιητικό ssl (https)!
Δωρεάν Cloudflare CDN!
7,90 € /μήνα Παραγγελία

Δωρεάν web hosting

Δωρεάν web hosting με κάθε κατοχύρωση domain

Αποκτήστε δωρεάν web hosting για Πάντα απλά με την κατοχύρωση ενός ονόματος χώρου, χωρίς κρυφές χρεώσεις, δεσμεύσεις ή μελλοντικές επιβαρύνσεις, Αποκτήστε δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων με 150 MB χώρο για τη σελίδα σας και λογαριασμό email.

Δωρεάν web hosting για πάντα!

Απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες που σε πρώτη φάση ενδιαφέρονται για την απόκτηση ενός επαγγελματικού email και μίας στατικής σελίδας, με δωρεάν φιλοξενία σελίδας και κόστος μόνο για την κατοχύρωση domain! Αυτή η λύση καλύπτει βασικές διαδικτυακές ανάγκες χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση του πελάτη για web hosting, ενώ μπορεί να αναβαθμιστεί άμεσα σε κάποιο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων με περισσότερες δυνατότητες. Απολαύστε τώρα, Δωρεάν hosting και email για τη σελίδα σας, για Πάντα με το δωρεάν πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων που αναπτύξαμε για εσάς STARTER !

Ανέβασε το site σου γρήγορα και εύκολα και απόλαυσε μοναδική εμπειρία web hosting στην Ελλάδα σε αξεπέραστες τιμές web hosting, με τεχνολογία δίσκων SSD, παρέχουμε μεγαλύτερή ταχύτητα στο web hosting της σελίδας σας! Δωρεάν ssl certificate - πιστοποιητικό ssl για πάντα σε όλα τα πακέτα web hosting στην Ελλάδα. Διαχείριση του πακέτου web hosting σας από εύκολο, ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον Cpanel στα Ελληνικά. Δωρεάν Clouldflare CDN σε όλα τα πακέτα hosting στην Ελλάδα. Απολαύστε ταχύτητα και ασφάλεια στο web hosting μέσω του Clouldflare CDN! Καθημερινό Backup σε ξεχωριστούς backup servers στα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων σας, άμεσα διαθέσιμα για επαναφορά του site σας.

To δωρεάν hosting της Hostsun ή αλλιώς δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων είναι το ιδανικό μέσο για να αποκτήσετε μια αξιοπρεπή παρουσία στο διαδίκτυο με κόστος μόνο για την κατοχύρωση του domain. Χωρίς διαφημίσεις, χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψηλά γράμματα, ανεβάστε την ιδέα σας στο διαδίκτυο. Σε περίπτωση που χρειαστείτε περισσότερους πόρους μπορείτε άμεσα να μας ζητήσετε να αναβαθμίσουμε το δωρεάν πακέτο hosting με κάποιο που καλύπτει τις ανάγκες του site σας.

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up