Μεταφορά domain - Αλλαγή καταχωρητή δωρεάν ?

Μεταφέρετε όλα τα domain σας στην Hostsun δωρεάν εύκολα, γρήγορα και χωρίς downtime!

Εύκολη διαχείριση

Διαχειριστείτε εύκολα το domain σας στο εύχρηστο περιβάλλον του πίνακα διαχείρησης και αλλάξτε εύκολα on-line name servers στοιχεία επικοινωνίας κλπ.

Ασφάλεια

Κατοχύρωση domain σε ασφαλές περιβάλλον (https) για τη μέγιστη ασφάλεια στην κατοχύρωση και διαχείριση του domain name σας.

Άμεση κατοχύρωση domain

Κατοχύρωση domain σε ένα λεπτό! Παραγγελία, εξόφληση και σε ένα λεπτό έχει γίνει η κατοχύρωση του domain σας και είναι έτοιμο προς χρήση!.

Πιστοποιημένος καταχωρητής domain

Η Hostsun είναι πιστοποιημένος καταχωρητής ονομάτων χώρου (domain) από την Ε.Ε.Τ.Τ. (W287/27-10-11)

24/7 Φιλική Υποστήριξη

Χρειάζεστε υποστήριξη για το domain σας? Κανένα πρόβλημα.. Η ομάδα υποστήριξης της Hostsun είναι πάντα δίπλα σας...

Δωρεάν μεταφορά domain!

Μεταφέρετε σήμερα το domain.gr σας στην Hostsun δωρεάν! Αλλαγή καταχωρητή, με απλή διαδικασία σε μερικά λεπτά!.

Κατά την μεταφορά των (.com, .net, .org κλπ) σε εμάς το όνομα πρέπει να ανανεωθεί για 1 έτος (από την τρέχουσα ημ/α λήξης του), συνεπώς η αλλαγή καταχωρητή είναι δωρεάν!

Συχνές ερωτήσεις μεταφοράς domain

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με την μεταφορά του ονόματος χώρου (domain) σας στην Hostsun.

Πώς θα πάρω τον κωδικό εξουσιοδότησης για να μεταφέρω το domain μου?

Θα τον ζητήσετε από τον πάροχο του domain (στην εταιρία που το κατοχύρωσε) όπου είναι υποχρεωμένος να σας τον στείλει άμεσα βάση του κανονισμού της ΕΕΤΤ. Άν για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι εφικτό αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα προχωρήσουμε σε ενέργειες ώστε να λάβετε άμεσα τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain στο email σας (email επικοινωνίας που δηλώθηκε κατά την κατοχύρωση του).Ο κωδικός εξουσιοδότησης αναφέρεται και ως Authorization Code, EPP και Auth-Info Code.

Πότε θα πληρώσω την ανανέωση του domain και πόσο?

Θα πληρώστε όταν θα πληρώνατε και στον προηγούμενο πάροχο για την ανανέωση του domain. Η αλλαγή καταχωρητή είναι δωρεάν για τα .gr domains, ενώ για τα .com, .net, .org , .eu κλπ, για την μεταφορά τους θα πληρώσετε ανανέωση ενός έτους, δηλαδή και σε αυτά είναι δωρεάν.. Για την ανανέωση θα πληρώσετε ότι αναγράφεται στον τιμοκατάλογο domain μας.

Πώς μπορώ να μεταφέρω το domain μου σε εσάς?

Απλά συμπληρώνετε το domain σας στο πεδίο "Μεταφορά domain" , συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία στην φόρμα και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.. Η μεταφορά του ονόματος σε εμάς είναι μια δωρεάν διαδικασία που μπορεί να γίνει σε μερικά λεπτά ! Με την αλλαγή καταχωρητή δεν αλλάζει κάτι στο site σας και δεν μεσολαβεί κανένα downtime. Απλά αλλάζετε εταιρία διαχείρησης. Για την μεταφορά του ονόματος χώρου απαιτείται ο κωδικός εξουσιοδότησης του ονόματος χώρου (που θα πάρετε από τον πάροχο που έχετε ή θα επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που δεν είναι εφικτό αυτό). Κατά την μεταφορά το site σας παραμένει ενεργό χωρίς κανένα πρόβλημα. Εσείς απλά κάνετε την σχετική παραγγελία και η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε 1 λεπτό!

Πόσος χρόνος απαιταίται για την μεταφορά του domain?

Η μεταφορά του domain σας (αλλαγή καταχωρητή) ολοκληρώνεται συνήθως αυθημερόν. Ειδικότερα για τις καταλήξεις .gr, η μεταφορά ολοκληρώνεται αυτόματα αυθημερόν, για τις καταλήξεις .eu, η μεταφορά ολοκληρώνεται σε διάστημα 2 ημερών, για τις καταλήξεις .com, .net, .info, .org, η μεταφορά ολοκληρώνεται σε 5-15 ημέρες ανάλογα με την έγκρηση του προηγούμενου παρόχου.
Αν η έγκριση μεταφοράς του προηγούμενου καταχωρητή δεν δοθεί, η αίτηση αλλαγής καταχωρητή ακυρώνεται και πρέπει να υποβληθεί εκ νέου. .

Το site και το email μου θα είναι ενεργό κατά την μεταφορά domain ?

Ναι, το site και το email σας δεν θα επηρεαστεί καθόλου από την διαδικασία μεταφοράς του domain σας (αλλαγής καταχωρητή).

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up