Γιατί μας προτιμούν

Γιατί μας προτιμούν Η επιλογή εταιρίας για φιλοξενία σελίδων πρέπει να γίνεται σωστά με τους παρακάτω παράγοντες:

1 Εμπειρία : Γιατί η Hostsun Web Services παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων από το 1998 προσφέροντας τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και ποιότητας υπηρεσιών στην Ελλάδα. Με την εμπειρία που διαθέτουν οι συνεργάτες μας σε συνδυασμό με τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε μας έχουν κατατάξει υψηλά στις προτιμήσεις σας για την φιλοξενία της σελίδας σας.

2Το καλύτερο Control Panel της αγοράς : Σε όλα τα πακέτα μας παρέχουμε το καλύτερο contol panel που υπάρχει στην αγορά. Μέσω του control panel, μπορείτε πολύ εύκολα να διαχειρίζεστε το site σας. Αναλυτικότερα μπορείτε να δημιουργείτε e-mail accounts, mysql βάσεις δεδομένων, να παρακολουθείτε τα στατιστικά σας, να βλέπετε τα email σας μέσω webmail, να κάνετε park domain, να βλέπετε τα αρχεία σας στον server μέσω on line file manager, να ανεβάζετε τα αρχεία σας, να ορίζετε δικές σας error pages και πολλά άλλα.

3 Τιμές : Γιατί μπορούμε και προσφέρουμε φιλοξενία ιστοσελίδων στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με πακέτα web hosting πλήρη και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Και πάντα με την σιγουριά και αξιοπιστία που προσφέρουμε εδώ και τόσα χρόνια στους Έλληνες web developers. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι πελάτες μας είναι επαγγελματίες, συνεπώς έχουν ψάξει καλά την αγορά για να μας επιλέξουν τελικά..

4 Υποστήριξη : Σας παρέχουμε υποστήριξη 24/7 με ένα τμήμα υποστήριξης που αποτελείτε από πολύ καλά καταρτισμένους και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς που είναι διαθέσιμοι άμεσα (24/7) για να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά σε κάθε σας πρόβλημα - ερώτηση. Χαρά μας είναι να δίνουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας μέσω Help Desk (σε ασφαλές περιβάλλον ssh), μέσω τηλεφώνου, email ή να βρείτε την λύση από την σελίδα συχνών ερωτήσεων, των εγχειριδίων χρήσης, ή της γνωσιολογικής βάσης.

5Δωρεάν Υπηρεσίες: Σε κάθε πακέτο φιλοξενίας παρέχουμε δωρεάν την υπηρεσία Fantastico που περιέχει έτοιμα και εγκατεστημένα δημοφιλή script με τα οποία μπορείτε να εμπλουτίσετε το site σας, καθώς και να φτιάξετε ένα ολόκληρο δυναμικό site σε μερικά λεπτά με μερικά κλίκ. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό για ένα χρήστη που δεν διαθέτει ανάλογη εμπειρία κώδικα να μπορεί να φτιάξει σε μερικά λεπτά ένα δυναμικό site που χωρίς το παραπάνω εργαλείο θα ήταν πραγματικά αδύνατο να φτιάξει.

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up