Συμβουλές για βελτίωση θέσης σελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Tips για Μηχανές αναζήτησης

Μηχανές αναζήτησης

Παράγοντες on page SEO που επηρεάζουν την κατάταξη της σελίδας στο Google

Seo Trends 2018

Οι παράγοντες on page SEO που επηρεάζουν την κατάταξη της σελίδας στο Google και πρέπει να ξέρετε για καλή θέση στις μηχανές αναζήτησης.

Είναι γνωστό ότι η Google χρησιμοποιεί ένα αλγόριθμο με άγνωστο αριθμό παραγόντων που επηρεάζουν τα αποτελέσματα αναζήτησης. Ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε παρακάτω μια λίστα με παράγοντες on page SEO που επηρεάζουν την κατάταξη της σελίδας στο Google.

Περισσότερα

Εισαγωγή δομημένων δεδομένων Google Structured Data στο site σας

Structured Data Google

Πρόσφατα η Google παρουσίασε μια νέα δυνατότητα εμφάνισής αποτελεσμάτων δομημένων δεδομένων αναζητήσεων με τον όρο "Structured Data". Πλέον, με κατάλληλο κώδικα, μπορούμε να βοηθήσουμε την Google, να κατανοήσει το περιεχόμενο μιας σελίδας, συμπεριλαμβάνοντας δομημένα δεδομένα στη σελίδα.

Περισσότερα

Ο ρόλος του τίτλου των σελίδων

 Ο ρόλος του τίτλου των σελίδων

Ο ρόλος του τίτλου του web site και των ιστοσελίδων σας είναι πολύ σημαντικός στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης
Αυτός ο παράγοντας είναι από τους σημαντικότερους που συμβάλλουν στην κατάταξη του web site σας στις μηχανές αναζήτησης. Το χειρότερο λάθος που μπορείτε να κάνετε είναι να μην δώσε όνομα στις ιστοσελίδες σας (“untitled”).

Περισσότερα

Bελτίωση θέσης του site σε μηχανές αναζήτησης

Bελτίωση θέσης του site σε μηχανές αναζήτησης

Καταρχάς πρέπει να καταλάβετε ότι η διαδικασία κατάταξης της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης είναι μια διαδικασία πολύπλοκη και διαφορετική σε κάθε μηχανή αναζήτησης. Θα βρείτε χιλιάδες διαφημιστικά banners που σας εγγυώνται ότι θα κατατάξουν το web site (ιστοσελίδων) σας σε υψηλή θέση αποτελεσμάτων σε μηχανές αναζήτησης σε μερικές ημέρες(!).

Περισσότερα

Το περιεχόμενο του site

On Page Optimization

Το περιεχόμενο του site (ιστοσελίδων) έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάταξη του site στις μηχανές αναζήτησης.
Ο κανόνας για να επιτύχετε μια καλή θέση στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης λέει ότι το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς! ”Content is the King”.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up