Δωρεάν Πιστοποιητικά SSL Πιστοποιητικό SSL Cetrificate στην Ελλάδα

SSL Certificates

Τον Ιούλιο του 2018 ο Chrome θα χαρακτηρίσει όλα τα HTTP site “not secure” στην έκδοση 68.

TreatmentofHTTPPages

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google που έγινε στις 8 Φεβρουαρίου, ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 2018 ο Chrome θα χαρακτηρίσει όλα τα HTTP site “not secure” στην έκδοση 68. Δεν είναι το πρώτο βήμα όμως της Google που έχει γίνει πάνω στην απαίτηση για πιστοποιητικό ssl. Τον Ιανουάριο του 2017 σας ενημερώσαμε για τις αλλαγές που ετοιμάζει να κάνει η Google σχετικά με τις ενδείξεις ασφαλείας των sites με το άρθρο μας "Η Google χαρακτηρίζει τα site χωρίς πιστοποιητικό ssl ‘not secure’!"

Περισσότερα

Δωρεάν πιστοποιητικό SSL (Free SSL Certificate) με κάθε πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων!

Free Ssl Certificates

Η Hostsun σας βοηθά να ακολουθήσετε τις εξελίξεις, χωρίς επιπλέον κόστος, με τη παροχή ενός εντελώς δωρεάν πιστοποιητικού SSL για πάντα με κάθε πακέτο για φιλοξενία ιστοσελίδων! Η Hostsun μια από τις πρώτες και λίγες εταιρίες στην Ελλάδα που παρέχουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL (SSL Certificate) για την ιστοσελίδα σας. Δωρεάν πιστοποιητικό ssl για πάντα!

Περισσότερα

Η Google χαρακτηρίζει τα site χωρίς πιστοποιητικό ssl ‘not secure’!

Google Ssl

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Google τo SSL δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Είναι απαραίτητο, ό,τι site κι αν έχεις! Αυτό γιατί ο Chrome και ο Firefox σηματοδοτεί πλέον αρνητικά όσα sites δεν χρησιμοποιούν ssl certificate.. Δεν έχουν δηλαδή πιστοποιητικό ασφαλείας SSL. Αυτό δεν είχε ξανασυμβεί μέχρι τώρα..

Περισσότερα

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up