Τον Ιούλιο του 2018 ο Chrome θα χαρακτηρίσει όλα τα HTTP site “not secure” στην έκδοση 68.

TreatmentofHTTPPages

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google που έγινε στις 8 Φεβρουαρίου, ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 2018 ο Chrome θα χαρακτηρίσει όλα τα HTTP site “not secure” στην έκδοση 68. Δεν είναι το πρώτο βήμα όμως της Google που έχει γίνει πάνω στην απαίτηση για πιστοποιητικό ssl. Τον Ιανουάριο του 2017 σας ενημερώσαμε για τις αλλαγές που ετοιμάζει να κάνει η Google σχετικά με τις ενδείξεις ασφαλείας των sites με το άρθρο μας "Η Google χαρακτηρίζει τα site χωρίς πιστοποιητικό ssl ‘not secure’!"

Και ο Mozilla Firefox Nightly, μια προ-έκδοση του Firefox59 θα προσθέσει μια μόνιμη προειδοποίηση για όλα τα HTTP site για να προειδοποιεί τους χρήστες όταν επιχειρούν να επισκεφτούν οποιαδήποτε ιστοσελίδα χωρίς πιστοποιητικό ssl (http://), ανεξάρτητα από τον τύπο του site.

Πώς να το κάνω το site μου https;

Ένα site γίνεται https με πιστοποιητικό ssl. Μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν πιστοποιητικό ssl εύκολα και απλά, με κάθε πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων της Hostsun, απολαμβάνοντας δωρεάν πιστοποιητικό ssl για ΠΑΝΤΑ! Με το πιστοποιητικό SSL (ssl certificate) δεν θα εμφανίζεται η αρνητική σήμανση, και επιπλέον βελτιώνει το SEO του site σου, απολαμβάνοντας καλύτερη θέση στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, το site σου κερδίζει κύρος και εμπιστοσύνη από πλευράς του επισκέπτη βοηθώντας στην βελτίωση της επισκεψιμότητας του.

Άν έχεις eshop ή κάποια εταιρία, στην Hostsun θα βρεις πιο είδικά πιστοποιητικά SSL όπως EV κλπ εκτός από τα δωρεάν πιστοποιητικά ssl που παρέχουμε στους πελάτες μας με κάθε πακέτο web hosting , καλύπτοντας τις ανάγκες του site σου για ασφαλή περιήγηση!

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up