Πιστοποιητικά SSL

Με SSL Certificate το site σου μετατρέπεται σε ασφαλή και αξιόπιστο και βελτιώνεται την κατάταξη του στα αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης. Αποκτήστε δωρεάν πιστοποιητικό SSL (free ssl certificate) με κάθε πακέτο για φιλοξενία ιστοσελίδων για πάντα ! Επέλεξε δωρεάν πιστοποιητικό ssl αποκτώντας απλά ένα πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων ή Πιστοποιητικά SSL DV, Wildcard, Extended Validation στον παρακάτω πίνακα.

Positive SSL
Από: € 1.66 /μήνα
Domain Validation (DV)
1 Sub-domain
Trust Logo
128/256 bit Encryption
Comodo
Wildcard SSL
Από:€ 4.00 /μήνα
Domain Validation (DV)
1 Sub-domain
Trust Logo
128/256 bit Encryption
Comodo
Comodo EV SSL
Από:€ 16.00 /μήνα
Extended Validation (EV)
1 Sub-domain
Trust Logo
128/256 bit Encryption
Comodo

Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL (SSL Certificate) στην Ελλάδα?

Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL για καλύτερη κατάταξη στην Google για το site σου, με ένα δωρεάν SSL Certificate με κάθε πακέτο για φιλοξενία ιστοσελίδων!!

Χρειάζομαι SSL Certificate?

Με Πιστοποιητικό SSL (SSL certificate), παρέχετε ασφαλή σύνδεση μεταξύ του server και του επισκέπτη, προστατεύοντας όλες τις πληροφορίες που μεταφέρονται από και προς το website.

Ισχυρή Κρυπτογράφηση

Ισχυρή Κρυπτογράφηση 256bit στα δεδομένα που μεταφέρονται από και προς το website σας ώστε να μη μπορεί κάποιος, χωρίς την απαιτούμενη εξουσιοδότηση, να τα υποκλέψει.

Σήμανση ασφαλείας

O επισκέπτης του website θα δει ένα λουκέτο και το https:// να εμφανίζεται στην γραμμή διευθύνσεων του browser του και θα ξέρει ότι οι πληροφορίες του είναι ασφαλείς.

Βελτίωση θέσης Google

Η Google αποκάλυψε ότι οι ιστοσελίδες με ssl πιστοποιητικό (https) θα έχουν καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης, αντί αυτών χωρίς SSL πιστοποιητικό.

24/7 Φιλική Υποστήριξη

Χρειάζεστε υποστήριξη στην κατασκευή του site σας? Κανένα πρόβλημα.. Η ομάδα υποστήριξης της Hostsun είναι πάντα δίπλα σας...

Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL

Δωρεάν Πιστοποιητικό SSL (ssl certificate) με κέθε πακέτο για φιλοξενία ιστοσελίδων από την Hostsun! Με εύκολη διαχείρηση μέσω του cpanel σας!

Συχνές ερωτήσεις για πιστοποιητικό SSL

Απαντάμε στις ερωτήσεις σας για να επιλέξετε το σωστό πιστοποιητικό SSL για το site σας, στο ελάχιστο κόστος.

Τι είναι το πιστοποιητικό SSL Domain Validation (DV) ?

To πιστοποιητικό SSL με Domain Validation παρέχει πιστοποίηση βασικού επιπέδου. O οργανισμός που εκδίδει το πιστοποιητικό επιβεβαιώνει ότι το domain name είναι έγκυρο ανήκει στον πελάτη.

Τι είναι το πιστοποιητικό SSL Extended Validation (EV)?

Η πιστοποίηση για SSL Extended Validation (EV) πιστοποιητικό είναι πολύ αυστηρή και εκδίδεται μετά από ελέγχους για την ιδιοκτησία του domain name, την έδρα , τη νόμιμη υπόστασή του, τη λειτουργία του, καθώς και τη φυσική ύπαρξη του νομίμου εκπροσώπου του.

Πως βλέπουν οι επισκέπτες της σελίδας μου ότι έχω SSL Πιστοποιητικό?

Ανάλογα με την κατηγορία του πιστοποιητικού, είναι διαθέσιμες οι παρακάτω ενδείξεις πιστοποίησης ασφάλειας:
Ένα πράσινο λουκέτο στη μπάρα διευθύνσεων του browser υποδηλώνοντας ότι το site είναι ασφαλές.
Το URL ενός ασφαλούς site ξεκινάει με https, αντί http. Το (s) δηλώνει την ασφάλεια.
Η μπαρα διευθύνσεων εμφανίζεται πράσινη (Στα Extended Validation SSL Certificates)
Εμφανίζονται στατικές ή δυναμικές σφραγίδες ασφαλείας στην ιστοσελίδα σας για να υποδείξουν πως η ιστοσελίδα είναι ασφαλής.

Σε πόσο χρόνο θα είναι ενεργό το πιστοποιητικό ssl μετά την παραγγελία?

Για πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας ή paypal, το πιστοποιητικό ssl (DV) ενεργοποιείται σε μερικά λεπτά (θα λάβετε σχετικό email επιβεβαίωσης κατοχύρωσης domain), ενώ για εξόφληση μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ενεργοποιείται μολις εμφανιστεί η κατάθεση σας στους λογαριασμούς μας. Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος από άλλη τράπεζα ενδέχεται να μην γίνει αυθημερόν, ενώ σε περίπτωση εμβάσματος (ή κατάθεσης) μέσω Eurobank ή Alphabank ενεργοποιείται αυθημερόν. Εξέραιση αποτελούν τα πιστοποιητικά EV (Extended Validation SSL Certificates) που απαιτούν 1-5 ημέρες για την πιστοποίηση από τον οργανισμό.

Τι είναι τα Wildcard πιστοποιητικά?

To Wildcard SSL certificate πιστοποιεί ένα domain και όλα τα subdomains (δευτερεύοντα ονόματα ), πχ: https://www.hostsun.gr και https://eshop.hostsun.gr κτλ. .

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up