Φιλοξενία ιστοσελίδων και διαχείρηση με cPanel

cpanel

Στην Hostsun παρέχουμε σε όλα τα πακέτα για φιλοξενία ιστοσελίδων τον πίνακα διαχείρισης φιλοξενίας ιστοσελίδων cPanel. Το cPanel περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία διαχείρισης email, mysql, apache, php, στατιστικών, ασφάλειας κλπ χωρίς την παρεμβολή μας μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον. Το cPanel ενημερώνεται συνεχώς με νέες εκδόσεις καθώς είναι το δημοφιλέστερο εργαλείο διαχείρισης web hosting που εμπιστεύονται εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Επίσης υπάρχει σχετική διαθέσιμη εφαρμογή iOS & Android.


Μερικές από τις βασικές λειτουργίες του cPanel:

Διαχείριση αρχείων (File Manager)

Με το Cpanel > File manager, μπορείτε να διαχειριστείτε τα αρχεία σας, να ανεβάσετε αρχεία, να συμπιέσετε και να αποσυμπιέσετε συμπιεσμένα αρχεία, να κατεβάσετε back up, να δείτε τα file permissions, να δείτε τον όγκο των αρχείων σας κλπ. Είναι ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο που κάθε διαχειριστής ιστοσελίδων το χρησιμοποιεί συχνά.

Διαχείριση e-mail

Δημιουργία λογαριασμών email εύκολα και γρήγορα, forwarders και autoresponders. Επίσης διάφορα φίλτρα για την προφύλαξη από Spam όπως ο Apache SpamAssasin και λειτουργία αυτόματης ρύθμισής email client (πχ thunderbird, android, iOS κλπ)

Διαχείριση FTP Client

Η σύνδεση στο πακέτο φιλοξενίας σας, μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να συνδεθείτε κάνοντας χρήση κάποιου προγράμματος όπως το FileZilla που εξειδικεύονται σε αυτού του τύπου τις μεταφορές και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και κάποιον HTML Editor όπως το DreamWeaver π. Οι παραπάνω εφαρμογές έχουν ενσωματωμένο (FTP Client), δηλαδή μηχανισμό σύνδεσης στην FTP υπηρεσίας του πακέτου φιλοξενίας σας (Server), μέσω του οποίου μπορείτε να μεταφέρετε τα αρχεία σας.

Διαχείριση Βάσεων δεδομένων

Δημιουργήστε βάσεις δεδομένων, και επεξεργαστείτε τις μέσω του phpmyadmin, προσθέστε χρήστες με διάφορα δικαιώματα και αποκτήστε πλήρη έλεγχο στις βάσεις με τη χρήση του PHPMyadmin.

Διαχείριση SSL Certificates

Διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα το δωρεάν ssl certificate (https) που σας παρέχουμε ή εγκαταστήστε κάποιο νέο.

Domain name Management

Προσθέστε subdomains, addon domains, parked domains και ανακατευθύνσεις μέσα από το εύχρηστο περιβάλλον του cPanel εύκολα και γρήγορα.

Domain Aliases (parked domains)

Αν έχετε κατοχυρώσει περισσότερες από μια διευθύνσεις domain και θέλετε να κατευθύνουν όλες στην δική σας ιστοσελίδα μπορείτε να το πραγματοποιήσετε.

Logs

Παρακολουθήστε διάφορα στατιστικά για το website σας μέσω των εργαλείων καταμέτρησης όπως το AWStats και δείτε τα logs σας.


Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το cpanel καθώς και cpenel demo. Το cpanel παρέχεται σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων και σε πακέτα για δωρεάν web hosting

https://cpanel.com/demo/

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up