Νέα επιδότηση για κατασκευή eshop μέσω ΕΣΠΑ

Espa

Η νέα επιδότηση για κατασκευή eshop το 2020 - 2021 είναι γεγονός! Μέχρι και με 5.000 ευρώ θα επιδοτούνται τα καταστήματα λιανικής πώλησης για την κατασκευή eshop μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Ένα νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, που θα επιδοτεί τη κατασκευή eshop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος της χρονιάς 2020 με προϋπολογισμό 80 εκατ. ευρώ. Η νέα επιδότηση για κατασκευή eshop είναι γεγονός!


Η νέα επιδότηση για κατασκευή eshop το 2020 - 2021 είναι γεγονός!


Τα παραπάνω έκανε γνωστά σε συνέντευξή του σήμερα, σε ραδιοφωνική εκπομπή στον ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με τον υφυπουργό θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο, αφού οι υπηρεσίες καλύπτονται από την υπάρχουσα δράση.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως σε ό,τι αφορά στις υπηρεσίες, πρόκειται για τη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων», στην οποία μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις χρηματοδότησης έως την 31η Ιανουαρίου 2021.

Με το νέο πρόγραμμα, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης, για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ και το συνολικό κονδύλι που θα διατεθεί γι' αυτή τη δράση θα είναι 80 εκατ. ευρώ, με δυνατότητα να αυξηθεί μελλοντικά.

Στην Hostsun είμαστε έτοιμοι για την κατασκευή eshop , δωρεάν, μέσω της επιδότησης του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ. Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε τώρα το δικό σας eshop!

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up