Έχεις μία καλή ιδέα και θέλεις να την κάνεις πράξη? Η απάντηση είναι κατασκευή ιστοσελίδας

Idea

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι το τέλειο μέσο για να ξεκινήσεις μία νέα καινοτόμα επιχείρηση και να κάνεις την ιδέα σου πράξη με ελάχιστος κόστος! Με μια ιστοσελίδα στο internet απευθύνεσαι σε παγκόσμιο ακροατήριο με αμέτρητους πιθανούς αγοραστές. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρουσιάσεις σωστά την ιδέα σου, δηλαδή να προχωρήσεις στην κατασκευή ιστοσελίδας και να καταφέρεις να δουν την σελίδα σου όσο το δυνατό περισσότεροι επισκέπτες. 

Γιατί όμως η κατασκευή ιστοσελίδας είναι το καλύτερο μέσο για να προβάλεις την ιδέα σου?

Η εποχή των κλασικών καταστημάτων με μια βιτρίνα και ένα πωλητή σε κάποιο κεντρικό σημείο της πόλης έχει παρέλθει.. Δείτε απλά τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο.. Οι περισσότερες από αυτές ξεκίνησαν από ένα γκαράζ και μια ιστοσελίδα . Μερικά παραδείγματα που όλοι ξέρετε είναι η Google , η Apple, η Amazon κλπ.

Για να δούμε όμως σε τί βοηθάει μια ιστοσελίδα ή ένα e-shop για να κάνεις την ιδέα σου πράξη:

1. Κύρος και αξιοπιστία.

Είναι γεγονός πλέον ότι μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα και στοχευμένη κατοχύρωση domain, καλή οργάνωση εργονομία και πλούσιο υλικό έχει θετικό αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη του πελάτη προς την επιχείρησή σου. Δείχνει ότι εκμεταλλεύεσαι τις εξελίξεις της τεχνολογίας, ότι έχεις μια σύγχρονη επιχείρηση, ότι είσαι ενημερωμένος και ενδιαφέρεσαι για τους πελάτες σου να τους προσφέρεις ένα εύκολο τρόπο επικοινωνίας και να τους παρέχεις πληροφορίες για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σου!

2. Εύκολη και γρήγορη εύρεση στις μηχανές αναζήτησης.

Στις μέρες μας όλο και περισσότεροι άνθρωποι, ειδικά οι νέοι, ψάχνουν για υπηρεσίες και προϊόντα στο internet μέσω μιας μηχανής αναζήτησης. Η αναζήτησης μέσω υπολογιστή ή smartphone σε κάποια μηχανής αναζήτησης ( πχ Google, Υahoo, DuckDuckGo) , είναι πολύ πιο από δημοφιλής στις μέρες μας για να βρίσκεις υπηρεσίες και προϊόντα , σε σχέση με την παλιομοδίτικη πρακτική των τηλεφωνικών καταλόγων! Αρκετοί νέοι, δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη των τηλεφωνικών καταλόγων! Γενικά έχει επικρατήσει η έκφραση, όταν θέλω να ψάξω κάτι το Γκουγκλάρω!

3. Η ιστοσελίδα δεν κλείνει ποτέ!

Η ιστοσελίδα σου που υποστηρίζεται από αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα και σε όλο τον κόσμο και μπορεί να την δει οποιοσδήποτε στον κόσμο και όποτε θέλει! Δημιουργώντας μια εταιρική παρουσίαση δίνεις τη δυνατότητα στο κόσμο να δεί την ιδέα σου και πιθανόν να συνεργαστείτε, και χωρίς την ιστοσελίδα σου μπορεί να μη μάθαινε για σένα και τις υπηρεσίες σου ποτέ. Όταν εσύ κλείνεις το γραφείο σου-εταιρεία σου, η ιστοσελίδα σου παραμένει συνεχίζει να προβάλει ή να πουλάει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου και να ενημερώνει τους επισκέπτες - πελάτες της επιχείρησης σου!

4. Ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης.

Η ιστοσελίδα δουλεύει πάντα και η ιδέα σου είναι ενεργή στο internet για να την δεί όποιος την αναζητήσει, χωρίς να πληρώνεις κάποιον υπάλληλο για να το κάνει..Δεν σε απασχολεί αν το φυσικό μαγαζί σου είναι κλειστά, ή είναι ξημερώματα ή μεσάνυχτα. Με την ιστοσελίδα σου έχεις πάντα «ανοιχτά» και οι πελάτες σου έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σου στο δικό τους διαθέσιμο χρόνο. 

Γενικά στις μέρες μας όποιος έχει μια επιχείρηση ή όποιος θέλει να φτιάξει επιχείρηση ξεκινάει με την κατασκευή τις ιστοσελίδας του και έξυπνη κατοχύρωση domain, για να κάνει πράξη την ιδέα του. Το κόστος είναι πολύ μικρό και οι δυνατότητες απεριόριστες. Μην διστάζεις, κάνε τώρα πράξη την ιδέα σου στην Hostsun!

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up