Φιλοξενία ιστοσελίδων με php 7.3

PHP7.3

Φιλοξενία ιστοσελίδων με php 7.3 τώρα διαθέσιμη!

Ακολουθώντας πάντα τις ενημερώσεις ασφαλείας στον τομέα της φιλοξενίας ιστοσελίδων και ειδικότερα στην php, προστέθηκε σήμερα η επιλογή εγκατάαστασης php 7.3 στο cpanel > select php version Η έκδοση PHP 7.3.0 έρχεται με αρκετές βελτειώσεις και νέες δυνατότητες όπως:

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο επίσημο site της php

Σε κάθε πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων της Hostsun, μπορείτε να αλλάξετε έκδοση php στο site σας επιλέγοντας την php που θέλετε μέσω του cpanel > select php verison. Δείτε εδώ αναλυτικές οδηγίες για την αλλαγή php στο πακέτο φιλοξενίας που έχετε.

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τι έκδοση php θα τρέχει το site σας μέσω του cpanel > php selector. Έτσι μπορείτε άμεσα να αναβαθμίσετε σε php7 για να εκμεταλλευτείτε την ταχύτητα και την ασφάλεια που παρέχει, που σε συνδυασμό με το λειτουργικό σύστημα CloudLinux OS των server μας, σας παρέχουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας ιστοσελίδων (web hosting) στην Ελλάδα.

Η φιλοξενία ιστοσελίδων με php 7.3 παρέχει αρκετά πλεονεκτήματα ασφάλειας και ταχύτητας σε σχέση με παλαιότερες εκδόσεις php και την συνιστούμε σε όλους τους πελάτες μας.

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up