Τεράστιες αυξήσεις από την cPanel

Cpanel Price Increase 1080x630

Τον Ιούνιο 2019, η cPanel, η δημοφιλέστερη κονσόλα διαχείρισης λογαριασμών φιλοξενίας ιστοσελίδων παγκοσμίως, ανακοίνωσε τεράστιες αυξήσεις στην τιμολογιακή πολιτική της. Αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθώς η αυξήσεις είναι τεράστιες, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων διεθνώς.



Ειδικότερα, πριν τις αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική της cpanel, το μοντέλο χρέωσης ήταν χρέωση μιας άδειας χρήσης ανά server, άσχετα από τον αριθμό των hosting accounts. Με τη νέα δομή χρέωσης, το cPanel χρεώνει, ανάλογα με τον αριθμό των accounts ανά server, γεγονός που οδήγησε σε σημαντική αύξηση του κόστους φιλοξενίας ιστοσελίδων στους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων καθώς και στα data centers.

Η ανακοίνωση της αλλαγής τιμολογιακής πολιτικής της cPanel ήταν βούτυρο στο ψωμί των ανταγωνιστών της (Plesk , DirectAdmin) καθώς όπως φαίνεται, αρκετοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων θα αλλάξουν πλατφόρμα από Cpanel σε Plesk ή DirectAdmin που ακολουθούν σαφώς καλύτερη τιμολογιακή πολιτική.

Στην Hostsun απορροφούμε τις αυξήσεις προς όφελος των πελατών μας στα πακέτα για φιλοξενία ιστοσελίδων και παρέχουμε την δυνατότητα εγκατάστασης DirectAdmin σε όλους τους νέους dedicated servers.

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up