Συμβουλές για επιλογή Domain Name της επιχείρησής σου

Domain Name Selection

Σίγουρα έχετε ακούσει αρκετές συμβουλές για επιλογή Domain Name της επιχείρησής σας. Θέλοντας, λοιπόν, να βοηθήσουμε σε όλη αυτή τη σημαντική διαδικασία, παρακάτω μπορείτε να βρείτε μαζεμένες τις σημαντικότερες συμβουλές επιλογής domain ώστε τελικά να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή για κατοχύρωση domain!

1. Διάλεξε ένα μικρό και εύκολο domain

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να βρειτε ένα σύντομο domain, αντιπροσωπευτικό, ευκολομνημόνευτο, που να μπορεί να διαδίδεται εύκολα στόμα με στόμα χωρις λάθη. Αναζητήστε ένα domain το πολύ ως 10 χαρακτήρες, γιατί είναι εύκολο στην ανάγνωση, πληκτρολόγηση και απομνημόνευση του.

2. Χρησιμοποίησε λέξεις-κλειδιά

Βρές λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν την επιχείρησή σου και προσπάθησε να τις συμπεριλάβεις στο domain σου κάνοντας το όμως, παράλληλα, μικρό και απλό. Με λίγα λόγια μάντεψε τι θα έγραφε ένας μελλοντικός πελάτης για να βρεί την επιχείρηση σου. Για την επιλογή keyword (λέξης-κλειδί) μπορείς να χρησιμοποιήσεις εργαλεία όπως τα Google Keyword Planner.

3. Επίλεξε την σωστή κατάληξη domain

Τα σημαντικότερο κριτήρια για την επιλογή κατάληξης domain name (TLD), είναι η χώρα στόχευσης και το αντικείμενο του website σου. Αν απευθύνεσαι κυρίως στις ελληνικές αναζητήσεις μπορείς να επιλέξεις κατοχύρωση gr domain name, αν στοχεύεις στην Ευρώπη, επέλεξε ένα .eu domain ενώ αν απευθύνεσαι στην Αμερική επέλεξε ένα .com. Επίσης, υπάρχουν εκατοντάδες νέες καταλήξεις domain (gTLDs) για domains που ταιριάζουν απόλυτα με το αντικείμενό σου (προσοχή στο κόστος..).

 

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up