Δημιουργία λογαριασμού email

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την δημιουργία λογαριασμού email. Για να προσθέσετε ένα νέο λογαριασμό email μέσω cpanel (www.domain.gr/cpanel), ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Μπείτε στην σελίδα του cπanel σας (www.domain.gr/cpanel) > Επιλέξτε το menu Email.
  2. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση που θέλετε να δημιουργήσετε στο πλαίσιο Email. Εάν για παράδειγμα το domain σας είναι το example.com, το πλαίσιο μετά το παπάκι (@) είναι ήδη συμπληρωμένο με example.com. Εάν θέλετε να φτιάξετε μια διεύθυνση email όπως το info@example.com, θα συμπληρώσετε απλά στο πλαίσιο Email “info”. * Σε περίπτωση που έχετε προσθέσει περισσότερα από ένα domains, στο πλαίσιο μετά το @ εμφανίζεται προεπιλεγμένα το κύριο domain. Επομένως, εάν θέλετε να δημιουργήσετε διεύθυνση email για κάποιο από τα υπόλοιπα domain σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει πρώτα το σωστό domain!
  3. Πληκτρολογήστε στο πλαίσιο Password τον κωδικό που θέλετε να χρησιμοποιείτε για αυτό το email. Τον ίδιο κωδικό θα τον πληκτρολογήσετε και στο πλαίσιο Confirm, για να κάνετε επιβεβαίωση. Tο cPanel αξιολογεί το password σας με 0 έως 100. Το 0 δείχνει ένα πολύ αδύναμο password, ενώ το 100 ένα πολύ ισχυρό. Αν το μέτρο (Strength meter) γίνει πράσινο, σημαίνει ότι το password που χρησιμοποιήσατε είναι αρκετά ισχυρό. Συνιστούμε τα password σας να περιέχουν τουλάχιστον 6-8 ψηφία. Σε περίπτωση που δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο δικό σας password, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Password Generator, το οποίο δημιουργεί ένα password αυτόματα. Θυμηθείτε να σημειώσετε κάπου το password αυτό για μελλοντική χρήση!
  4. Συμπληρώστε το χώρο σε Megabytes που θέλετε να δώσετε στο email σας στο πλαίσιο Mailbox Quota. Τα mailboxes λειτουργούν χωρίς προβλήματα όταν δεν ξεπερνούν τα 500 ΜΒ. Για να αποφύγετε τυχόν δυσλειτουργίες, ορίστε κατά προτίμηση ένα όριο μικρότερο των 500 MB.
  5. Πατήστε το κουμπί Create Account και το email σας είναι έτοιμο!

Κάτω από το πλαίσιο για τη δημιουργία νέου λογαριασμού email, θα βρείτε τη λίστα με όλους τους λογαριασμούς email που έχετε φτιάξει. Μπορείτε να δείτε τη χωρητικότητά τους, να τους επεξεργαστείτε ή ακόμη και να τους διαγράψετε αν δεν θέλετε να τους χρησιμοποιείτε πλέον.
  • email, δημιουργεία email, πως να φτιάξω email
  • 4 Χρήστες που βρήκαν αυτό χρήσιμο
Ήταν χρήσιμη αυτήν την απάντηση;

Σχετικά Άρθρα

Δε μπορώ να δω το site ή να λάβω τα e-mails μου, γνωρίζοντας ότι άλλοι χρήστες μπορούν. Τι συμβαίνει;

Οι server μας προστατεύονται με σύστημα αυτοπροστασίας από κακόβουλες ενέργειες και ισχυρά...

Δεν μπορώ να στείλω email ενώ λαμβάνω κανονικά

Σε περίπτωση που λαμβάνετε κανονικά email, αλλά δεν μπορείτε να στείλετε, πιθανότατα το ip σας...

Δεν μπορώ να λάβω email ενώ μπορώ να στείλω

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να λάβετε email ενώ μπορείτε να στείλετε, πιθανότατα: Έχετε...

0 Δεν μπορώ να στείλω email - 550 smtp auto is required for message submission on port 587

Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να στείλετε email και βλέπετε αυτό το μήνυμα λάθους: 550 smtp auto...

Ξέχασα το password του email! Αλλαγή password στο email

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει το password του email σας, μπορείτε να το αλλάξετε άμεσα μέσω του...