Ο ρόλος του τίτλου των σελίδων

 Ο ρόλος του τίτλου των σελίδων

Ο ρόλος του τίτλου του web site και των ιστοσελίδων σας είναι πολύ σημαντικός στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης
Αυτός ο παράγοντας είναι από τους σημαντικότερους που συμβάλλουν στην κατάταξη του web site σας στις μηχανές αναζήτησης. Το χειρότερο λάθος που μπορείτε να κάνετε είναι να μην δώσε όνομα στις ιστοσελίδες σας (“untitled”).

Το όνομα της ιστοσελίδας φένεται στην μπλε μπάρα στην κορυφή του παραθύρου που εμφανίζεται η σελίδα σας, πάνω από την γραμμή διευθύνσεων. Το όνομα χώρου (domain name) εμφανίζεται στην γραμμή διευθύνσεων.


Ο τίτλος του web site σας (ιστοσελίδας) καθώς και το όνομα χώρου (domain name) πρέπει να περιέχουν λέξεις κλειδιά (keywords) σχετικά με το περιεχόμενο του web site σας (ιστοσελίδας). Εδώ πιθανότατα να έχετε ένα δίλημμα.
Ο τίτλος να περιέχει το όνομα της επιχείρησης σας (brand name) ή να περιέχει keywords (λέξεις κλειδιά)? Εδώ μπορείτε απλά να επιλέξετε κάποιο όνομα χώρου που να περιέχει και τα δύο. Αν για παράδειγμα το όνομα της εταιρίας σας είναι “sun” και το κεντρικό keyword (λέξη κλειδί) που θέλετε είναι το “host”, μπορείτε απλά να επιλέξετε “hostsun” ή “host-sun”.


Μετά την σωστή επιλογή του ονόματος χώρου (domain name) σειρά έχει η ονομασία των ιστοσελίδων (web pages) που αποτελούν το web site σας. Πρέπει να επιλέξετε ένα τίτλο για κάθε ιστοσελίδα που περιλαμβάνει ο δικτυακός σας τόπος (website) που θα αντιπροσωπεύει το περιεχόμενο της σελίδας και θα περιέχει keywords (λέξεις κλειδιά).
Δεν πρέπει να κάνετε βέβαια και υπερβολές στα keywords γιατί περισσότερες από 5 – 6 λέξεις κλειδιά (keywords) αγνοούνται από της μηχανές αναζήτησης, όπως και τα keywords που επαναλαμβάνονται πάνω από μια φορά.

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up