Εύρεση σωστού domain (όνομα χώρου)

Εύρεση σωστού domain (όνομα χώρου)

Η εύρεση του domain name (όνομα χώρου) δεν είναι απλή υπόθεση. Παίζει καθοριστικό λόγο στην θέση της σελίδας σας (site) στην κατάταξη των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης.

Πρέπει να επιλέξετε το domain name (όνομα χώρου) ανάλογα με τα keywords ή key phrases που σας ενδιαφέρουν καθώς το όνομα χώρου καθώς και το όνομα της σελίδας παίζουν σημαντικό ρόλο στην κατάταξη της σελίδας (site) στις μηχανές αναζήτησης στις λέξεις – προτάσεις κλειδιά (keywords – key phrases).

Είναι λάθος να κάνετε την κατοχύρωση domain σύμφωνα μόνο με το όνομα της επιχείρησης σας (branding) γιατί με αυτό τον τρόπο δεν συμπεριλαμβάνετε κανένα keyword στο domain name που εξετάζεται από τις μηχανές αναζήτησης και παίζει ρόλο στην θέση της σελίδας σας στα αποτελέσματα αναζητήσεων. Στο ερώτημα αν τίτλος πρέπει περιέχει το όνομα της επιχείρησης σας (brand name) ή να περιέχει keywords (λέξεις κλειδιά), η απάντηση είναι ότι μπορείτε απλά να επιλέξετε κάποιο όνομα χώρου που να περιέχει και τα δύο. Αν για παράδειγμα το όνομα της εταιρίας σας είναι “sun” και το κεντρικό keyword (λέξη κλειδί) που θέλετε είναι το “host”, μπορείτε απλά να επιλέξετε “hostsun” ή “host-sun”.

Επικοινωνία

Sales

Τηλ: +30 2821063941

Email: sales[at]hostsun[dot]com

Log in or Sign up